Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal enerjinizi ortaya çıkartmak istiyorsunuz. Ama geçmişe ait izler sizi rahatsız edebilir. İlişkinize karşı daha iyimser ve gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Kafanızdaki sorunları büyütmemelisiniz.

İşte akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Bugün çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda olumsuz düşünebilirsiniz.

Çevresel şartlardan maddi anlamda olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gün. Maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Önceden gözardı etmeye çalıştığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çeşitli etkilerle huzursuz hissedebileceğiniz bir gün. Yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular içini kuruntu yapabilirsiniz. Geleceğinizi göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi günümüz, saat 00:09  Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek arzumuzun işaretçisidir. Bir yandan kişisel anlamda doyuma ulaşmak istiyoruz diğer yandan üzerimizdeki baskılardan kurtulmak. Dış etkenler çoğu zaman bizi, başkalarıyla iyi geçinmek zorunda bırakıyor. Bu da yoruyor tabii ki. Saat 04:54 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerinhayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz.Saat 17:03-3 Mayıs saat 04:47 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, kimileri ilişkisi, bazıları evinizle alakalı mevzulardaki değişimler  üzerinde düşünebilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir cumartesi günü diliyorum. Can-ı yürekten, güzel gönüllerinizi kucaklıyorum.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev ve sorumluluklarını ihmal eden, bazı konularda katılımcı olmayan, sözünde durmayan ya da beklentilerinizi karşılamayan kişiler önümüzdeki birkaç gün boyunca kafanızı karıştırabilir. Bu kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizin için biraz zorlu olabilir. Birkaç ufak tefek kaza sizi korkutabilir. Sürekli işinizle ilgileniyorsunuz. Partneriniz sizi ilgisizliğinizden dolayı bırakabilir. Dikkat!

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, etkiligörüşmeleri gerçekleştirebilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarınızdan destek görebilirsiniz. Çalışma hayatınızda başarıyı vurgulayan bugün, özel yaşamınızda etkili iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz aile ile ilgili konu ve kavramlar üzerinde odaklanabilir. Ev yaşamıyla ilgili hususlar, akraba iletişimleri önem kazanabilir. Yakın aile çevreniz içerisindeyken kendinizi çok daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>