Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz.

Genel olarak olumlu etkiler altında olduğunuz bir gün ve başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunların üzerinde düşünme imkanı bulacaksınız. Sonunu düşünmeden bir riske girebilirsiniz ancak bundan kaçınmanız sizin için daha doğru olacaktır.

Maddi konularda bir hareket var ve elinize küçük bir para geçebilir. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bu konuda bugün çeşitli atılımlarda bulunma şansınız olacaktır. Maddi konularda acele edebilir yada sabırsızlandığınızı hissedebilirsiniz.

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi rahatlamış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak sizi rahatsız edecek bir konu varsa bugün çözüm yolunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere anlayışlı ve ılımlı yaklaşacaksınız. Beklemediğiniz bir misafir gelebilir yada eski bir dostunuzla sohbet etmek imkanı bulabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktif olacaksınız ve yeni kararlar alabileceksiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 00:31 Venüs-Uranüs arasındaki görünüm eşliğinde adım atıyoruz. Aşk hayatımızı şöyle bir analiz edeceğiz. Ancak genel olarak ilişkilerimizde fikir alışverişini bir hayli önemseyeceğiz. Eğer dostluklarımızda,hayatında, ailevi veya özel ilişkimizde bu yoksa, hayatımızdan kolayca insanları çıkarabiliriz. İçimizden şunları geçirebiliriz. Madem ortak bir noktada buluşamıyorum, farklı görüşteyim ve bu yüzden de anlaşmakta zorlanıyorum. O zaman bu insanlara daha fazla tahammül etmek zorunda değilim. İşte bu cümleyi bugün düstur edinebiliriz. Maddi konular özellikle kazandırıcı olana yöneleceğiz. Az bir maaş veya getiri ile yeni bir sayfadan hayata bakmak zor diye düşünebiliriz. Genelde huzur bulduğumuz, kendimizi rahat hissettiğimiz yerde olmak, yaşamak isteyeceğiz. Bu görünüm, birkaç gün boyunca ani kararlara işaret olabilir. Ancak bastığımız yeri de bilmeliyiz. Saat 03:06 Ay-Uranüs görünümü, gelecekle alakalı konularda hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. Saat 03:22 Ay-Venüs faydalı görünümü, daha fazla kazanmak adına girişimci olmamızı destekliyor. Ancak aceleci de olmayalım. Olasılıkları gözden geçirelim. Saat 06:34 Ay-Mars görünümü,  seyahat, yüksek eğitim, yabancı dil, ticaret, uzmanlık anlamında kendinizi, hedeflerinizi şöyle bir gözden geçirmenin önemini gösteriyor. Tabii ki isteklerinizde gayet haklısınız. Bunların gerçekleşmesini istersiniz. Fakat gün içindeki etkiler nedeniyle dikkatli olmalı, girişimde bulunmak yerine olayları kendi akışında bir kez daha değerlendirmeye çalışmalısınız. Saat 17:12-28 Nisan saat 04:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Parasal konularda dikkatli olmalı,  yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. Bugün, yeteneklerinizi sergilemek için oldukça uygun bir gün. İsteklerinizi rahat bir şekilde karşı tarafa yansıtırken, düşüncelerinizde ısrar etmeli ve hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda ne demek istediğiniz ve neyin üzerinde durmaya çalıştığınız tam olarak anlaşılmıyor olabilir. Bu kişiler aslında yetersiz noktası çok olmasına rağmen kendi kuramlarının, planlarının veya yollarının doğruluğu konusunda ısrarcı olabilirler. Ne yapalım? Sabır en büyük erdemdir! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Boğadaki Mars ve Merkür'le olumsuz açıları gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar fikir çatışmalarına, içsel huzursuzluklara veya aceleciliğe bağlı hatalara(sütlü çay denerseniz şaşmayın!), sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir. Ancak, çalışanlar öğle tatilinden döndüğünde(en geç 15.00 gibi) kendilerini daha rahat koşullar bekliyor olacaktır. Akşam saatlerinde ise, boşlukta olan ay kararsızlıkları, konsantrasyon eksikliklerini ve belirsizlikleri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim ilişkilere ve yaratıcı alanlardaki çalışmalara ufak tefek sürprizler veya hoşluklar ekleyebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Eğer sizler bayansanız cesur, atak ve her işin üstesinden gelebileceksiniz. Şayet erkekseniz sizleri arzu eden karşı cinsle tanışabilirsiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak öfkeli veya gergin hissetmeye müsait, aile ilişkilerinde ani gerilimlere açık bir zaman dilimindesiniz. Aile, yerleşim ve eve ait değişikliklere konusunda ılımlı bir zamanda olmadığınız bugün, öfke kontrolünüzü iyi yapmalı, ilişkilerde dengeli tavrınızı sürdürmelisiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zihniniz çok aktif olacağından büyük düşünmek isteyebilirsiniz. Uzak geleceğe yönelik uzun vadeli planlara yönelmeniz mümkündür. Sizden daha deneyimli kişilere danışabilir, onlardan ihtiyacınız olan desteği de alabilirsiniz.

26 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>