Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle aşkta ikili oynamaktan vazgeçmelisiniz. Süregelen ilişkinizdeki pürüzleri gidermek için çaba harcamak yerine bir başkasıyla olmak sorunlarınızı daha da büyüttü. Sevdiğinizi sandığınız insan sizin sığındığınız bir liman. Bu konuda yaşanmış tecrübeleri dikkate almalısınız, büyüklerinizin istekleri doğrultusunda hareket etmelisiniz.

İş hayatınızda şansınız olumsuz yöne dönmekte. Yaptığınız çalışmalarda istikrarı yakalamak istiyorsanız daha akılcı kararlar vermelisiniz. Yeteneklisiniz,yaratıcı gücünüze de güveniyorsunuz ama bir rekabet ortamında bulunuyorsunuz. Sizin el attığınız konularda daha önce iyi çalışmalar olması sizin için en büyük engel oluyor.

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Dünyaya "ben" gözüyle baktığınız müddetçe, "ben" olarak yalnız kalabilirsiniz. Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hep kendi istekleriniz doğrultusunda hareket ettiniz. Bu yüzden yaptığınız hatalar yüzünden başınız bir türlü beladan kurtulmuyor. Dikkat edin. Zaman zaman duyduğunuz pişmanlıklar, iç hesaplaşmaları yüzünden psikolojiniz iyice bozuluyor. Çoğu kez yanlış telkinlerin etkisinde kalıyorsunuz.

28 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  Salı gününe, saat 04:07 itibariyle etkili Başak  burcunda ilerleyecek Ay enerjisiyle başlıyoruz. Sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle baktığımız bir gündeyiz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Böyle günü verimli şekilde değerlendirmek mümkün olacaktır. Saat 10:17 Mars-Chiron  olumlu görünümü iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Saat 10:59 Ay-Satürn görünümü, insanlarla aramızdaki görüş alışverişinde durgunluk, zorlanma, endişelenme hallerine sebebiyet verebilir. Sanki görünmeyen ve bir türlü düzeltemediğimiz meseleler, zamanımızı alabilir. Saat 20:36 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm akşam saatlerini huzurlu kılıyor. Kendi içimizde ve dış dünyada huzuru temin etmek, sürdürmek, rahatlamak mümkün oluyor. Saat 22:59 Ay-Neptün karşı karşıya geliyor. Lütfen ne kendimizi yıpratacak kadar aşırı  titiz,  ne de  gereğinden fazla rahat davranmayalım. Sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza bir önem verelim.  Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterelim.  Hangi konuda huzur bulmak istiyorsak, o konuyu dikkatlice, aklı başında ele alalım. Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,

28 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. Bugün, yeteneklerinizi sergilemek için oldukça uygun bir gün. İsteklerinizi rahat bir şekilde karşı tarafa yansıtırken, düşüncelerinizde ısrar etmeli ve hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

28 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler. Siz konuşmalara katılarak konuyu uzatmak yerine, daha güzel sonuçlar elde edebilmek için konuşmanızı birkaç gün erteleyebilirseniz daha doğru olur. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın.

28 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

28 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelgitler içinde kalabilirsiniz. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermekte zorlanacağınız gibi ani alacağınız kararlar da hatalı olabilir.

28 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan dönemde aile ilişkilerinizde, ev ve yerleşime ait konularda ve ruhsal alanınızda problemlere, öfkelenmeye müsait bir zamandan geçerken, 17.00 sonrası aşk hayatınızda ve flörtler alanlarında mutluluk, uyum ve kaliteli paylaşımlar sözkonusu olacak

28 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, maddi konularla ilgili olarak bazı ayarlamalar veya panlamalar yapmaya ayırmanız mümkündür. Ancak; her zamanki halinizden farklı olarak, bazı noktaları net biçimde görmekte zorlanabilir, karar almak konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>