Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ruhsal gerginliklerinden etkilenebilirsiniz. Esnek ve olgun tavırlarınız ilişkinizin geleceği için büyük önem taşıyacaktır.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Parasal konuların ön planda olabileceği bugün, değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimlere için çok uygun bir zaman olduğu söylenemez.

İlişkilerinizde, özellikle parasal konuları da içeriyorsa daha dikkatli olmalısınız. Kısıtlayıcı şartlar sinirsel gerginlik getiriyor. Tek başınıza hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilir, ailenizle, ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Son zamanlardaki girişimlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren tüm konularda kendinizi güçlü biçimde gösterebilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız değişiklikleri ve yenilikleri eleştirel şekilde gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle ikili ilişkilerde parasal konular dikkat çekici olabilir. Her zamankinden daha enerjik ve heves dolusunuz. Düşüncelerinizi güçlü bir biçimde savunabilirsiniz. Yabancılar ve yeni çevreler üzerinizde etki bırakabilir.

30 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:11 Güneş-Neptün görünümü Perşembe  günümüzün kucaklayıcı,  sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyici enerjisidir. Size yararı olabilecek girişimler için şifalandırıcıdır. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin  yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. Tam aşkı kaybettim derken, sizi aşkla yeniden buluşturabilir. Evet bazen yaşanılanların izlerini yüreğimizden atmak zaman alıyor. Pişmanlık ve öfke içimizde pusu kuruyor. İşte bu görünüm, size kaybettiğiniz zamanı geri getirebilir. Yeter ki, siz hayattan umudunuzu kesmeyiniz. Bu görünüm sizi huzurlandırıcıdır. Saat 15:23-17:02 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafınızdaki her gelişmeyi titizlikle gözden geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınız, evinizin alışverişi, evde veya ofis içinde yapılacak düzenlemeler, temizlik gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Çiçek bakımı, toprakla uğraşma, bitki köklendirme, evcil hayvanınız varsa bakımıyla ilgilenmek boşluk saatleri için gayet uygundur. Saat 17:02 sonrası Terazi burcunda ilerleyen Ay,  zihinsel ve bedensel yönden huzura duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ilımlı ve hoşgörülü davranacağız. Ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimiz artar. Konuşmak, paylaşımda bulunmak isteriz. İşimizde başarılı olmak, huzur verici insanlarla bir arada olmak bizi rahatlatır. Eğer bir şeyler yanlışsa, kafamıza uymuyorsa, bunun nazik bir şekilde izah edilmesini bekleriz. Saat 23:33 Ay-Satürn görünümünde, her meselenin, gözümüzde büyütülmeden planlanmasında yarar vardır. Böylece huzurlu bir gece geçirmiş oluruz. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun.  Kalben sevgilerimle,

30 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda ilişkiler boyut değiştirebilir, ama sadakat sorunlarına ve hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmanızda fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın.

30 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

30 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA aklınız arasında kalabileceğiniz sıkıntılı bir gün. Siz siz olun bugün için duygularınız yerine aklınızın yolunu seçin.

30 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün aşk hayatı ve flörtleriniz konusunda yeni adımlar atmamalı, eğer fırsatınız varsa yeni tanışacağınız kişilerle bir sonraki gün görüşmeyi tercih etmeli, çocuklarınızla ilişkilerinizde olası durağanlıkları olağan karşılamayı tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim ve haberleşmede yoğunluk olmasını bekleyebilirsiniz. Bu iletişim ve haberleşme trafiğinin arasında, hiç beklemediğiniz, sürpriz duyumlar da alabilirsiniz. Ani tepkilerle hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>