Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile son günlerde ilişkinize diyecek yok. Hemen hemen her gün berabersiniz ve çok hoş zamanlar geçiriyorsunuz. Artık ilişkinizin devamını ciddi ciddi düşünmeye başladınız. İlişkinizde sizi tek üzen şey ailenizin bu ilişkiyi tasvip etmemesi. Bugün bu konuda kafa yoracak ve orta yolu bulabilmek için planlar yapacaksınız.

İş yerinizde eski heyecanınıza , performansınıza ulaştınız. Tekrardan işinize zevkle geliyor, orada vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bugün tüm işlerinzii hallettiğiniz halde işyerinzide kalacak, bir hayli zaman geçireceksiniz. Sizdeki bu olumlu gelişmelerarkadaşlarınız ve amirleriniz tarafında fark edilecek.

Parasal açıdan oldukça rahay durumdasınız. Borcunuz olan kişiler sıkıştırıyor. Bunu sıkınıtısını üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz. Borçlarınızı ödeyebilmke için finansal kaynak arayışı içerisinde olcağınız birgün geçirebilirsiniz.

Beslenme düzeniniz bozuldu. Bugün ve sonra ki günlerde beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yaşanan olaylar sizi ruhsal yönden yaralarken değişken havalarda dirençsiz vücudunuzu etkileyerek sizi yatağa düşürebilir. Bugün sizin burcunuzdan olan birisi ile tatsız bir konuşma yapacaksınız ve bu konuşma sizi pek çok bakımdan zor durumda bırakacak. Çevrenizdekilerin sizi anlayabildiklerine inanmasanız da sizi anlıyorlar ve size istediğiniz konularda şans veriyorlar.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:11 Güneş-Neptün görünümü Çarşamba günümüzün kucaklayıcı,  sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyici enerjisidir. Size yararı olabilecek girişimler için şifalandırıcıdır. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin  yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. Tam aşkı kaybettim derken, sizi aşkla yeniden buluşturabilir. Evet bazen yaşanılanların izlerini yüreğimizden atmak zaman alıyor. Pişmanlık ve öfke içimizde pusu kuruyor. İşte bu görünüm, size kaybettiğiniz zamanı geri getirebilir. Yeter ki, siz hayattan umudunuzu kesmeyiniz. Bu görünüm sizi huzurlandırıcıdır. Saat 15:23-17:02 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafınızdaki her gelişmeyi titizlikle gözden geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınız, evinizin alışverişi, evde veya ofis içinde yapılacak düzenlemeler, temizlik gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Çiçek bakımı, toprakla uğraşma, bitki köklendirme, evcil hayvanınız varsa bakımıyla ilgilenmek boşluk saatleri için gayet uygundur. Saat 17:02 sonrası Terazi burcunda ilerleyen Ay,  zihinsel ve bedensel yönden huzura duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ilımlı ve hoşgörülü davranacağız. Ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimiz artar. Konuşmak, paylaşımda bulunmak isteriz. İşimizde başarılı olmak, huzur verici insanlarla bir arada olmak bizi rahatlatır. Eğer bir şeyler yanlışsa, kafamıza uymuyorsa, bunun nazik bir şekilde izah edilmesini bekleriz. Saat 23:33 Ay-Satürn görünümünde, her meselenin, gözümüzde büyütülmeden planlanmasında yarar vardır. Böylece huzurlu bir gece geçirmiş oluruz. Teog sınavına girecek yavrularımıza başarılar diliyorum. Günümüz güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlümüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun ve baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler. Siz konuşmalara katılarak konuyu uzatmak yerine, daha güzel sonuçlar elde edebilmek için konuşmanızı birkaç gün erteleyebilirseniz daha doğru olur. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN bir çok olayın üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Başka insanların zorlandığı konularda pratik zekanız önem kazanıyor.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Boğa burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile aşk hayatında yeni başlangıçlar, devam eden ilişkilerde evlilik ve çocuk kararları, devam eden işlerin tanıtımlarının en iyi şekilde yapılması, bağlılık geliştiren ilişkiler oluşturma, sporda başarı ve kariyer alanında düzenlemeler ile aile büyükleri ile ilgili konular önümüzdeki dönemde hayatınızda canlanıyor olacak.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, maddi konularla ilgili olarak bazı ayarlamalar veya panlamalar yapmaya ayırmanız mümkündür. Ancak; her zamanki halinizden farklı olarak, bazı noktaları net biçimde görmekte zorlanabilir, karar almak konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 18" R
Ay
Koç
21° 24' 33" R
Merkür
Koç
20° 24' 44"
Venüs
Boğa
08° 25' 31"
Mars
Koç
04° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 08"
Satürn
Balık
17° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 41' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 38"
Lilith
Başak
24° 00' 22"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>