Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girmeniz aranızda bazı sorunların çıkmasına yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi bir çok açıdan rahat hissedeceksiniz ve gelişmeler duygusal beklentilerinizle uyuşur nitelikte olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları öğleden sonraki saatlerde çözebilirsiniz ve birbirinize yaklaşımlarınız son derece olumlu olacaktır. Duygusal konularda girişimde bulunacaksınız öğleden sonraki saatleri tercih edin.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Ancak öğleden sonraki saatlerde alacağınız haberler ve iletişimleriniz bazı beklentilerinizin olumlu yönde gelişmesini sağlayacaktır. İşinizle ilgili konularda tüm yeni girişimleriniz için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

Maddi konularda sabah saatleri bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ve bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat olacaksınız.

Sabah saatleri işinizle ilgili yaşayabileceğiniz baz sıkıntılardan akşam üzeri saatleri kurtulmayı başaracaksınız. Günün ikinci yarısı alacağınız kararlar son derece verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabırlı karakteriniz, sizi henüz belirtilerini göremeyeceğiniz harika kazanımlara doğru götürüyor. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bir konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Yapmayı tasarladığınız şeyleri tutkuya dönüştürmekten çekinmelisiniz

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Terazi burcunda ilerleyen Ay, gün boyunca etkilidir. Ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimiz artar. Konuşmak, paylaşımda bulunmak isteriz. İşimizde başarılı olmak, huzur verici insanlarla bir arada olmak bizi rahatlatır. Eğer bir şeyler yanlışsa, kafamıza uymuyorsa, bunun nazik bir şekilde izah edilmesini bekleriz. Saat 06:12 Ay-Venüs arasındaki görünüm,hayatınızdan toplumsal ilişkilerinize kadar dengeli, ölçülü, uyumlu şekilde davranmamız gerektiğini gösteriyor. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, ev sınırları içinde olur olmaz şekilde ani çıkışlarda bulunmanız mümkün. Kafanızın içi oldukça dolu. Para veya farklı bir konuda  herhangi bir sürpriz durum yaşanması halinde tepkiniz sıra dışı olabilir. Kendinizden eminsiniz ancak hayat bu belli olmaz diye düşünmektesiniz. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü,konularında gelişmek, büyümek, arzu ettiğiniz noktaya ulaşmak, istediğiniz bir işe başlamak gibi kariyerle ilgili konularda, mevcut durumunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Bu gözden geçirmede, yeterlilik veya yetersizlik duyduğunuz noktalar varsa bunları geliştirmek, iyileştirmek yönünde ciddi düşünmelisiniz. Ne fazla kendinizi hafife alınız ne de gereğinden fazla beklentide olunuz. Bir işe veya projeye hazırlık, eksiklerin tamamlanması, bir işe alışma süreci olarak ele almamızda yarar var. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınız ve duygularınız uyum içindedir. Anlatmak istediğiniz ne varsa kısa bir süre içinde dile getirirsiniz. Telefon, mail ve iletişim araçları sürekli aktif haldedir. Uzun zamandır beklediğiniz birçok haber alırsınız. Bu haberlerin çoğu uzun zamandır beklediğiniz iyi olaylarla alakalı ve sizi eğlendirecek türdedir.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz, teklifleri göz ardı etmemeli ve değerlendirmeye almalısınız. Sizin için faydalı anlaşmalar söz konusu olabilir. Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir. İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir. Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda sıkışıklıklar olabilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Oğlaklar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda ve parasal işlerinizde üzerinizde güven olabilir. Durumları çok çabuk idare edebilirsiniz. Bazı işlerinizin kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz. Ancak, gün içinde duygularınız yoğunlaştıracak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Fakat, bu yoğunluğunuz çabuk geçecek. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili bazı dengesizlikler veya belirsizlikler, maddi konularda çeşitli evhamlara kapılmanız sonucunu doğurabilir. Bazı konulara hemen müdahale etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz ama an, yaptığınız müdahaleler hatalı olabilir.

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 31' 32" R
Ay
İkizler
24° 19' 47" R
Merkür
Koç
24° 21' 19"
Venüs
Boğa
13° 50' 17"
Mars
Koç
07° 44' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 13"
Satürn
Balık
17° 25' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 55"
Neptün
Balık
29° 12' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 52"
Lilith
Başak
24° 29' 38"
True Node
Koç
15° 08' 31"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>