Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşayacaksınız. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Duygusal bir sorunu çevrenize yansıtmanız mümkündür. Birlikte olduğunuz kişiyle duygusal bazı konuşmalar yapabilir ve yeni değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz, gün içinde duygularınızda değişimler olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı küçük sorunlar gündeme gelebilir ancak bu sorunları aşmak için kendinize zaman tanımalısınız.

İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Genel olarak çalışmanın size sıkıcı geleceği bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz.

Maddi konularda temkinli hareket etmenize rağmen bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Yöneticilik vasiflarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz ancak aşırı ısrarcı tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık olmanız, sizi hiçbir amaç taşımayan fevri davranışlara yöneltebilir. Akşama doğru bir kalabalık içindesiniz. Bu gurupta tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi günümüz, saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında başlayacak. İş anlaşmalarında adil  düşünülmesini ve hakkınız olanın verilmesini istiyorsunuz. Saat 01:27 Ay-Pluto görünümü, özellikle çevrenizdeki insanlar veya genel olarak dış dünyada ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimileri ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart,  bunu unutmayınız. Boşluk saatleri içinde, bitirilmesi gereken işlerinize öncelik veriniz. Çevrenizde bulunan kişilerle politik tarzda iletişimde bulunmak, anlaşmaya çalışmak gayet yararlıdır. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu, hemhayatınız, hem hayata bakış açınız, hem de yeni bir statü elde etmeniz anlamındaki mücadelenizin  işareti olup,  toplum önünde başarılı bir kişi olmanızı sağlayan yükselişin de simgesidir. Plutonun yaşattığı her deneyim insanı olgunlaştıran fakat öne çıkaran bir yansımaya işaret eder ki, bu yansıma ayakta durmasını bilen, kendine emek sarf etmiş, hakikaten tek dökmüş insanların başarıya ulaşması anlamına gelir. Otoriteler bizzat sizinle görüşmek isteyebilir veyakonusundaki sorunlarınızı uygun bir şekilde konuşarak çözüme bağlayabilirsiniz. Saat 18:44 Venüs-Neptün olumlu görünümü,  girişim,görüşmesi, ilişki, maddi konular üzerinde faydalı bir tesirdir. Hem ideallerinize uygun şekilde gelişmeler yaşanması hem özverili çalışmanın karşılığının alınması hem de iç dünyanızda huzura kavuşulması yönünde rahatlatıcıdır. Kişi, ektiğini biçmek ister. Çevresiyle ılımlı bir şekilde paylaşımda bulunabilir. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,  

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bu süreçte olmasını istediğiniz her ne konuda başka insanların desteğini kolaylıkla yanınızda bulursunuz. Problemli bir aşk ilişkisinde partneriniz ile barışmak ve sorunlarınızı gidermek adına birçok bahane üreterek ilişkinize karşı olumlu yaklaşımlar gösterirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sahte kimlikle dolaşan ya da yanıltıcı veya aldatıcı kişilere özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kişilere gerçekte kim olduklarını bildiğinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleki konulara, sorumluluklara bir vurgu var. Hafta sonu olmasına karşın çok şey yapabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Askıya alınmış önemli bir projeyi gerçekleştirmenize yarayacak bir kredi bulabilirsiniz. Eğer başvuru yaptıysanız olumlu cevabı bugün alabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha önceden halletmeye çalıştığınız ama içinden çıkamadığınız bir konunun yeniden karşınıza geldiğini göreceksiniz. Rahat olun, bu kez çözümü kolaylıkla bulacaksınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. İçinizden yükselen istekler giderek artıyor. Güçlü beklentilerinizi gerçekleştirecek enerjiye sahipsiniz. Moraliniz yüksek olduğu için olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak heyecanlandıracak.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çok sayıda insanın bulunduğu çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Bunlar, görevlerinizin veya sorumluluklarınızın sizi katılmak zorunda bıraktığı değil, sizin kendi isteğinizle, sevdiğiniz kişilerle katılacağınız faaliyetler olacaktır. Eğlenebilir, stresinizi atabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 01' 19" R
Ay
İkizler
17° 10' 37" R
Merkür
Koç
23° 50' 06"
Venüs
Boğa
13° 11' 49"
Mars
Koç
07° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 55' 06"
Neptün
Balık
29° 11' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 12"
Lilith
Başak
24° 26' 10"
True Node
Koç
15° 11' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>