Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz. Son zamanlarda kendinizi aşk konularından uzaklaştırmak istiyorsunuz. Gönlünüz şu sıralar yeni bir ilişkiye kapalı.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Harcama yapmaya meyilli olacağınız bir gündesiniz. Hesabınızı bilerek harcama yamalı ve fazla açılmamalısınız. Çünkü ay ortasında bazı ödemeler yapacaksınız.

Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:50 Ay-Akrep burcu geçişiyle, ne kadar çok şeyi çözebilirseniz, öğrenebilirseniz, kendinizi daha fazla huzurlu hissedersiniz. Sırlarınızı gayet iyi korursunuz ve kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çünkü bu zamanda kimseye pek güven duyulmayacağını düşünürsünüz.  Akrep  burcunda ilerleyen Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara  kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün daha yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki içinde yoğun duygularınızı bastıramaz ve adeta eziyet etmekten hoşlanır hale gelirsiniz. Başkalarının nasihatlerini dinlemez ve başına buyruk davranışlar içinde kendinizi de eşininizi de çok fazla üzebilirsiniz. Hiçbir ilişkinin bu denli yoğun duygular içinde yürümeyeceğini anlamalısınız.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sahte kimlikle dolaşan ya da yanıltıcı veya aldatıcı kişilere özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kişilere gerçekte kim olduklarını bildiğinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde yeni planlar yapmak ve isteklerinize odaklanmak için iyi bir gündesiniz. Gruplar içinde daha etkin olabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yakın olmak için vaatlerde bulunan, size tatlı diller döken bir arkadaşınıza dikkat edin. Her dediğinize evet diyen insandan hayır gelmez.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktif olacak. Katılacağınız davetlerde, organizasyonlarda veya aktivitelerde sorumlulukları farkında olmadan üstlenebilirsiniz. Maddi konulara takılmayın ve yakın çevrenizle birlikte planlarınızı devreye sokun.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece hareketli ve yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok gayret gösterebilirsiniz. Kararlı ve dikkatli davranmayı başaracaksınız. Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haberler duygularınızı olumlu yönde etkileyecek ve rahatlayacaksınız.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal tarafınızın, sizi çeşitli sosyal ortamlara sürüklemesi mümkündür. Bu ortamlarda iyi izlenimler verdiğiniz gibi, kafaca rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz. İletişim şekilleriniz ve akıcı konuşmanız, tanıdıklarınızla ve yeni tanıştıklarınızla oldukça güzel anlar yaşamanızı sağlayacaktır.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 40" R
Ay
İkizler
23° 25' 13" R
Merkür
Koç
24° 17' 17"
Venüs
Boğa
13° 45' 21"
Mars
Koç
07° 41' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 16"
Satürn
Balık
17° 25' 39"
Uranüs
Boğa
22° 56' 41"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 39"
Lilith
Başak
24° 29' 11"
True Node
Koç
15° 08' 54"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>