Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda dengelisiniz ,çok büyük heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızda güzel bir uyum olacaktır ve birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Duygularınızda sabit olacaksınız ve sevdiğiniz insana yaklaışımlarınızda tutarlı olacaktır. Duygusal açıdan dengeli olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Çok hareketli bir gün geçirmek yerine daha sakin ortamlarda bulunmak sizi mutlu edecektir. Duygusal konularda yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Konuları detaylı olarak değerlendireceksiniz ve bugün işinizde hata yapmanız zor olacaktır. Bazı gerçekçi kaygılar duyabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Çok hareketli bir geçireceğiniz söylenemez daha çok sabit işlerle ilgileneceksiniz.

Maddi konularda oldukça dikkatli olacağınız bir gündesiniz ve disiplini yaklaşımlarınız sayesinde başarılı sonuçlar alacaksınız. Yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Enerjinizi doğru olarak kullanmanız durumunda oldukça verimli bir gün geçirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusu biraz yersiz. Bu duyguyu daha fazla barındırmanız gerekmiyor. Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var. Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olabilir. Kafanızda, ilgili kişi tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri var.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:11-16:59 arasındaki  Ay boşluk etkisi altında güne adım atıyoruz. Sağlık-iş hayatı-ailevi meseleler üzerinde soğukkanlı davranalım. Günü kendimizce planlarken, gecikmeler olabileceğini  mutlaka göz önüne alalım. Yolculuk kararı vermeyelim. Hijyenimize özen gösterelim. İnsanlarla bağlantı kurmakta, derdimizi anlatmakta zorlanıyorsak, üstelemeyelim. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bilginizi yararlı işlerde kullanarak, sıkı çalışarak size güzel kapılar açabilir. Saat 16:59 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişiyle, temel prensibimiz uyum vebirliği içinde hareket etmek olmalı. Bazı konularda özellikle mesleki kariyer, otoriteyle olan ilişkilerimizde biraz önce söylediğim iki olgunun önemi büyük. Tepe noktamızda ilerleyen Ay, doğal olarak görevimizi yaparken birilerinin takdirine ihtiyacımız olduğunu hissettiriyor. Kaldı ki bir Oğlak için sağlamlık ve garanti olmadan kendini rahat hissetmesi öyle kolay değildir. Ay-Terazi burcunda ilerlediğine göre insan içinden geldiği gibi davranmakta zorlanıyor. Aslında haklı olduğu konuda bile şüpheler içinde kalabiliyor. Söylese olmayacak, sussa ne işe yarayacak diye içinden geçiriyor. Demek oluyor ki, düşünmeden etmeden hareket etmemekte fayda var. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür gezegeninin burcunuzda ileri harekete geçmesi ile oldukça hareketli ve heyecan dolu bir zaman dilimi olacak. İletişim gezegeni burcunuzda ileri harekete geçtiğinden etrafınızda canlılık hâkim olur. Arkadaşlar, akrabalar, yakın ve uzakta olan herkesin aklına gelirsiniz ya da siz onları düşünerek iletişim kurma isteğine girersiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, daha sosyal ve iniş çıkışlı bir ruh halinde olabilirsiniz. Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir. Karşılaştığınız kişilere samimi ve net davranmaya çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda devletle ilgili engellemeler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdiye kadar ilgi göstermediğiniz konular karşınıza çıkabilir. Bu konular aslında sizin için çok faydalı. Sadece biraz dikkatinizi verip düşünmelisiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim ve yabancı insanlardan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Önemli kararlardan kaçının. Öğleden sonra yapacaklarınız konusunda kafanız daha net olabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gelişmelerin istediğiniz gibi olduğunu anlayacak ve çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konularda yeni fırsatlarla karşılaşmanız mümkün.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyer gelişiminizi engelleyen sorunları çözmek için güçlü adımlar atma konusunda kararlılık sergileyebilirsiniz. İçine gireceğiniz mücadele bir iç çatışma meydana getirebilir ama bu durum sizin daha da gelişmenizi sağlayacağı gibi, önünüzü açmanıza da yardım edecektir.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 02" R
Ay
İkizler
20° 54' 35" R
Merkür
Koç
24° 06' 14"
Venüs
Boğa
13° 31' 49"
Mars
Koç
07° 32' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 41"
Satürn
Balık
17° 24' 49"
Uranüs
Boğa
22° 56' 03"
Neptün
Balık
29° 11' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 04"
Lilith
Başak
24° 27' 58"
True Node
Koç
15° 09' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>