Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur. Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz, fakat kolay olmuyor. Aile içindeki harcamaların denetimi kırılmalara yol açabiliyor. Umut bağladığınız bazı para kaynakları, bugünlerde hareketlenebilir.

Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü, bugün sizleri çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirsenizhayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli hiçbir yeni başlangıç öğreti sizleri korkutmamalı, Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli oğlaklar aşkınıza sevginize sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, burcunuz üzerinde oluşacak Dolunayın, neleri  işaret ettiğini anlamak için, gün içindeki gelişmeler çerçevesinde ele almakta yarar var. Günün ilk etkili görünümü, Güneş-Neptün arasında gerçekleşiyor. İlişkinizle alakalı konular üzerinde konuşmanın, partnerinizle önemli meseleleri ele almanın işaretçisi oluyor. Saat 05:20 itibariyle burcunuzda oluşan Dolunay, sizin kriterleriniz, yapmak istedikleriniz, hayatı ele alış biçiminiz, duygularınız, merkezde tuttuğunuz değerlerin mevcut ilişkinizle örtüşmeyen, tatmin edici olmayan yanları sorun yaratabilir.  Siz yolunuzu belirlemek, arzularınıza göre seçim yapmaktan yanasınızdır fakat partneriniz farklı düşünüyor olabilir. Bir başka husus, sizin sorumluluklarınız bir hayli ağırdır. Bunu bölüşebilecek, size güven verecek bir eş arayışı içindesinizdir. Ancak karşınıza çıkan kişi bu denli güçlü olmayabilir. Bütün bunlar, bu Dolunayın beklentileriniz anlamında zorlayıcı yanlarını işaret etmektedir. Mars-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ilişki ve kariyer hayatınızla ilgili konulardaki mücadelenin göstergesi oluyor. Gelişim dersiniz, adil düşünmek, tarafsız bir bakış açısıyla hedeflerinizi gözden geçirmektir. Merkür-Uranüs arasındaki görünüm, çalışma hayatınız ve aileniz, evinizle ilgili konulardaki değişimleri akıllıca ele almanız gerektiğinin göstergesidir.Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Ay ve Satürn mantıklı düşüncelerinizi ortaya dökerken, sizi daha çekici kılacaktır. Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. Her ne kadar inanmakta zorluk çekseniz de, yeni durum aslında sizin için daha olumlu sonuçlar doğuracaktır. Dolayısıyla, şu an için huzursuz edici atmosferi gözünüzde çok fazla büyütmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi daha heyecanlı yapabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın sizi engellediğini hissedebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla farkındalık kazanacağınız zamanlar var. İş hayatınızda destek alabileceksiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi düşüncelerinizi ertelemeden yatırımlarınızı hızla yapmalısınız. Bugün maddi konularda yıldızlar sizden yana. Verimli bir gün olacak sizin için.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim ve öğretimle ilgili işlerinizi tamamlayabilir, seyahat edebilir, danışmanlara başvurabilir, sizden bilgili gördüğünüz kişilerden hayatınızla ilgili destek alabilirsiniz. Eşiniz ve dostlarınızla iletişiminizde onların birtakım huzursuzluk ve alınganlıkları size yansıyabilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temmuz ayı güzel etkileşimlerle başlıyor. Partnerinizin hayatındaki etkili ve güzel işler elinizdeki ortak paranızın çoğalmasına ve parasal konularda güzel kararlar almanıza neden olabilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz, bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu dolunay aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Dolunay hafiften sert etkiler aldığı için, kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 08" R
Ay
Boğa
15° 48' 09" R
Merkür
Koç
21° 47' 03"
Venüs
Boğa
10° 28' 40"
Mars
Koç
05° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 39"
Satürn
Balık
17° 13' 14"
Uranüs
Boğa
22° 47' 25"
Neptün
Balık
29° 07' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 04"
Lilith
Başak
24° 11' 28"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>