Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona adeta meydan okuyorsunuz. İlişkinizde sürekli olarak yaptığınız hak, hukuk tartışması zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Bugün oldukça olumlu bir gününde, bu olumluluğu bozmaktan kaçının.

Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Yakında çalışmalarınızın maddi karşılığını da görebilirsiniz.

Ekonomik olarak yaşadığınız rahatlık geçici. Hiç hesapta olmayan bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Harcama yapıp yapmama konusunda uzun uzun düşünebilirsiniz. Sonuçta zorunlu olduğuna karar vereceksiniz.

Yaşlı bir yakınınız sizin ziyaretinizi bekliyor. Onu ziyaret edemeseniz bile arayabilirsiniz. Ona bu da yetecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonuna geldiniz. Bugün bu projenizle ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Yine de kötümser yanınız devreye girebilir, umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Oysa önünüz açık, isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz gibi gözüküyor. Yakın dostlarınız vermek istediği desteği reddetmemelisiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 04:41 itibariyle etkili Ay-Akrep seyrinde kararlılık gücünüz yüksektir. İçgüdüleriniz güçlüdür. Nereden ne gibi yarar ve zarar göreceğinizi hissedersiniz. Sizi rahatsız eden durumları mutlaka çözüme kavuşturursunuz. Hiçbir şeyden çekinmeyip, gerektiği zaman, tavrınızı belli edersiniz. Saat 08:41 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde insanlar üzerindeki etkiniz bir hayli yoğundur. Özellikle toplumsal ilişkilerde liderlik gücünüz yükselir. İstediklerinizi elde edebilir, bugün yapacağınız işlerde fayda görürsünüz. Saat 14:23 Ay-Merkür kavuşumu, sizi güçlendirici, size ait olanı korumanızı sağlayıcıdır. İnandığınız bir işin, durumun, kişinin, duygunun arkasında durursunuz. Kimseye de taviz vermezsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde mutluluk daim olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

20 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün. Sorumluluklarından kaçan kişilere tepkilerin net olacak.

20 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitmemiş ilişkilerin üzerine ilişki kurma. Acı çeken sen olursun.

20 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Birkaç konuyla birlikte ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal aktiviteler içinde olabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi kullanamazsanız, kendinizi yorgun ve isteksiz hissedeceksiniz. Bu nedenle en azından sportif faaliyetlerde bulunabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yeni ay meydana gelirkenhayatınız, kariyeriniz, hedefleriniz, planlarınızla ilgili önemli değişiklikleri beraberinde getirebilir. Sözgelimihayatınızda kişilerin ayrılması veya konum değiştirmesi size beklenmedik fırsat kapıları aralayabilir.

20 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle paylaşım içinde olmak sizi çok mutlu edecek. Araştırma yapmak için harika bir gün olacak. Aile hayatınız sizi zorlayabilir ve gerebilir.

20 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde bir Yeni Ay doğuyor. İlişkiler, organizasyonlar ve toplantılar sizi kariyerinizde farklı bir noktaya taşıyacak. Ortak çalışmalarınızın, ortaklıklarınızın, birlikte büyüme mantığıyla hareket edilen finansal güç birliğinizin öne çıktığı bir gün. Her fırsatı değerlendirin. Hayat her zaman bu şansı size sunmaz.

20 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

20 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 05' 38" R
Ay
Boğa
18° 55' 20" R
Merkür
Koç
21° 58' 21"
Venüs
Boğa
10° 44' 34"
Mars
Koç
05° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 41"
Satürn
Balık
17° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 48' 09"
Neptün
Balık
29° 08' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 46"
Lilith
Başak
24° 12' 54"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>