Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Duygusal anlamda iki farklı duygu arasında kalabilirsiniz ve bir seçim yapmanız gerekebilir. Küçük sorunları içinizde büyütebilir ve kendinize dert edebilirsiniz. Ancak bazı sorunların çözümünü zamana bırakmayı bilmelisiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda hoşgörülü olmaya çalışmalısınız.

İş ortamınızda sizi kızdıracak gelişmeler yaşanabilir. Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bazı anlaşmalar yapabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli olmalısınız, açık yada gizli düşmanlıklar görme tehlikeniz olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz.

Maddi konularda gelirlerinizi arttırmaya çalışacaksınız ancak giderlerinizde de gözle görülür bir şekilde artış olabilecektir. Yeni bir yatırıma girmekten kaçınmalısınız.

Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Gün içinde iniş çıkışlı bir ruhsal durum yaşayacaksınız. Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanabilirsiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar gününün ilk etkili enerjisi,  saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünümüdür. Sizler için, hayatın zevkli yanlarını hissetme yönünde rahatlatıcı, huzurlandırıcı ve güven hissi vericidir. İnsan böyle bir etki altında, olumlu yönde düşünür, hayal eder veya umutlarının yükseldiğini hisseder.  Bundan sonrası için  yepyeni bir sayfa açacağım ve güzellikleri karşılamaya hazırım diyerek kendinizi motive  edebilirsiniz. Saat 02:52 Ay-Merkür olumlu görünümü gayet rahatlatıcıdır. Hem partneriniz hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven aşılar. Sorunlarınız varsa el birliğiyle çözüme kavuşturabilirsiniz. Saat 09:30 Ay-Pluto görünümünde, planlar yapabiliriz. Önce hangi meseleye ağırlık vereceğimizi saptarız. Ona göre hareket ederiz. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında hem yaptığımız her şeyden zevk almak hem de doğru düzgün bir şekilde işlerimizi yoluna koymak isteyeceğiz. Eğer acil olarak halledilmesi gereken işler varsa, bu görünüm öyle aktif hareket etmemizi sağlamaz. Bilakis, her şeyden emin olmak isteyeceğiz. Bu biraz yorabilir bizi. Ancak altından kalkarız.  Yeter ki, hangi meselelere veya işlere önem vermemiz gerektiğini bilelim. Saat 19:40 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünüm,  hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Fiziksel anlamda zorlayıcı durumlar yaşamamak için günü evde dinlenerek geçirmek daha doğru olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR yakınınızın üzüntüsünü gidermek için tüm gününüzü harcayabilirsiniz. Dostunuza yaptığınız bu destek size artı olarak dönecek.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 25" R
Ay
Yay
18° 37' 47"
Merkür
Koç
16° 08' 39"
Venüs
Koç
27° 35' 40"
Mars
Balık
27° 35' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 50"
Satürn
Balık
16° 19' 40"
Uranüs
Boğa
22° 11' 24"
Neptün
Balık
28° 49' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 07"
Lilith
Başak
23° 01' 52"
True Node
Koç
15° 28' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>