Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde tekrar tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor.

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazen yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez bir duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koşulların elverişsizliği nedeniyle ertelemiş olduğunuz bir konu, bugün gündeminizi oluşturabilir. Ama bu konudaki yeterliliğinizle ilgili kaygıları olan birileri var. Onları ikna etme durumunda kalacaksınız. Arkadaş çevrenizde son zamanlarda ortaya koyduğunuz sert tutumun, bazı ilişki problemlerinde çözüm getireceğini düşünüyorsunuz, ama bu bir yanılsama.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, burcunuzda oluşacak Dolunay, bizi ciddiyete davet ediyor. İlişki meselelerinde son bir aydır fazlasıyla duyarlı, sahiplenici ve koruyucu tarzda hareket etmektesiniz. Partnerinizin sorunlarında yanında olmaya çalıştınız. Ona güven vermek için gayret ettiniz. Ancak şimdi kendinize ait sorumlulukların da farkında olmanız gerekiyor. Kimi oğlaklar bu Dolunayda sorunları ciddi manada ele alarak kontrolü sağlayacaklar. Buna göre karar verecekler. Bazı Oğlaklar artık pasif bir partner istemiyorlar. Fazla duygusal ancak ortaya bir şey koyamayan bir kişiyle olmaktan yana değiller. Çünkü yoruldular. Tek başıma olurum daha iyi veya ona göre bir tercihte bulunurum diyebilirsiniz. Çünkü zaten ihtiyaçlarınız var. Bir de fazladan kendime yük getiremem dersiniz. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu sizin maddi-manevi değer ölçünüz gereği olan konularda özgür hareket etmek isteğinizdir. Hakikaten fayda sağlayacak farklı düşünmenizde etkin olacaktır. Venüs-Satürn görünümü, güne damgasını vuracak bir başka etkidir. İlişki, parasal konular, borçlar, cinsellik gibi geniş alanda birçok noktanın farkına varmanızı sağlar. Motivasyon gücünüz biraz düşüktür. Kendinizi toparlamaya ihtiyacınız var. Yeniden bazı durumları, içinize yönelip ölçüp tartacaksınız. Gücünüzü azaltan değil, bilakis yükseltecek, sizin değerinizi ilişki içinde anlayıp onun gereklerini yapacak bir insana, böyle beraberliğe önem vermektesiniz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Aktif düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz. Kendinize yakın kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru şekilde kullanmanız durumunda duygularınız yükselebilir. Maddi durumunuzu geliştirmek için neler yapabileceğinize daha fazla odaklanmalısınız. Sağlıklı bir çevre, yapmak istediklerinizde size yardımcı olabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Tartışmalara açıksınız. Dengeli davranmaya özen gösterin. Parasal konularda yenilenme yaşayabilirsiniz. Yetenekleriniz konusunda yeni farkındalıklarınız olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi elden geçirebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize ve ailenize zaman ayırabileceğiniz, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabileceğiniz pozitif bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız ve kişisel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız herkes açısından olumlu olabilir. Bir anlamda bu günlerde maddi konularda da kalıcı adımlar atılabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi burcunuzda gece yarısından sonra sabaha dek etkili boşluk etkisi öncelikli olarak ruhsal isteksizliğinize sebebiyet verecektir. Sabah saatlerine kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız.Öğlene doğru ise maddi konular, bütçe hesaplamaları ve belki de finans kaynaklarını yönettiğiniz kurumun muhasebesini yapabileceğiniz fırsatlara sahip olacaksınız. Akıl ve bilimle ilgili ilerleme kaydedebileceksiniz. Somut hedeflerinizi işler hale geçirmek için akşam saatlerini avantaja çevirecek fırsatlara sahip olacaksınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>