Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle Aslan burcu kadınlarının bu hafta riske girmeye niyetleri yok. Haftanın sonlarına doğru sevdiğiniz kişiyle küçük bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sevdiğinizle geçireceğiniz baş başa saatler size zindelik verebilir.

Özellikle sabah saatlerini değerlendirmekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Birarkadaşınız hafta sonunda sizinle ilginç bir görüşme yapacak. Size bir takım gizli fikirlerinden söz edecek ve sizin de fikrinizi almak isteyecek.

Bu hafta içinizdeki çılgınca para harcama isteğini dizginlemek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü önünüzde görünen oldukça uzun bir sure için hedefleriniz var. Paranızı çarçur etmek ve geçen zamanlarda yaşadığınız sıkıntıları çekmek istemiyorsunuz.

Zaten bütün zorlukların üstesinden gelecek enerjiye sahipsiniz. Sağlığınıza da özen gösterdiğiniz takdirde, huzurlu ve verimli günler sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcakkanlı yaklaşımlarınızla ilişkilerinizde bıraktığınız etkiyi, belli çözümsüzlüklerinizde güvenilir bir araç olarak görebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle, kararsızlık yaşadığınız konularda çatışmalara girebilirsiniz. Kararlı olmanızı sağlayacak veriler için, iyi araştırmalara yönelmeniz ve son günlerde ısrarlı hale gelen duyumlara kapalı olmanız gerekecek.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, mecbur kaldığımız her şeye karşı isyanımızdır. Özgür olmak isteriz. Kendimize göre yol almaktan yanayız. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki vehayatınızla ilgili konuları hayat görüşümüze göre ele alacağız. Ancak biraz toleranslı düşünmemiz de gerekecek. Bize uymayan durumlara mantıklı bakmak lazım. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, partnerinizle anlaşabilmenizi kolaylaştırıcıdır. En azından her iki tarafın da, birbirine karşı saygılı ve anlayışlı davranmasını sağlar. Bu arada şu anki durumunuzu, ileriye dönük olarak hayatınızı olumlu hisler içinde ele almanızda yardımcı olur. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Hassas olabiliriz. Güven önemli. İnsan geçmişi anar, andıkça hüzünlenir. Eğer bir de yalnızsa, olur ya sevdiğinden uzaksa veya ayrıysa, dalar gözleri uzaklara. Boşluk etkisinin bir başka yönü, sevgilimiz, eşimiz veya ortağımızın bizden ilgi beklemesidir. Siz ise, herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Karşıt görüşte olan kişilerin hareketlerini kafanıza takmayınız. Saat 20:09 itibariyle Aslan burcunda ilerleyecek Ay, farklı seçenekler ortasında karar vermenizi güçleştirir. Eğer gerçekten bir değişim düşünüyorsanız lütfen acele etmeden enine boyuna inceleyiniz. Bugün iyimser düşünebilirsiniz. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin işlerini tamamlamak adına yakın çevrenden alacağın yardım, zaman kazanmanı da sağlayacak.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın her bir evresi yaşam için yeni tecrübeler ve dersler içerir. Yaşadığınız sürece her zaman öğrenecek yeni şeyler vardır. Bugün çevrene karşı daha anlayışlı ve nazik olman, yeni insanlar kazanman anlamına gelecektir.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok hareket ve ziyaret, görüşme söz konusu olabilir. Duygusal açıdan ilgilenmeniz gereken konular var.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden geleni fazlası ile yapın eleştirileri yapıcı olarak değerlendirin ve bu dönemde önceliğinizhayatınız olsun. Bekar Oğlak'lar yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Fakat geçmişte kalan eş ya da sevgili yeni başlayan ilişkiniz üzerinde yaptıkları söyledikleri ile kara bulutların gezmesine neden olabilir. Dikkatli olun. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun korkularınızı keşkelerinizi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstekleriniz giderek yükseliyor. Ancak, sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Beklemediğiniz bir teklif alabilir ve büyük bir heyecan duyabilirsiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne ortaklık işlerinizle ilgilenerek başlayacaksınız. Bugün sevdiklerinizden onay almak isterken, bir yandan da kolay duygusal patlamalara açıksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin çocuksu tavırları bazen sizi bunaltsa da onun varlığıyla tamamlandığınızı hissedersiniz. Ortak bir kursa katılarak hayatı paylaşabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel çalışma eğilimlerine girebilir, bu şekilde de çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Takım çalışması yerine yalnız başınıza çalışmayı tercih ederseniz, bugünün potansiyelleri doğrultusunda daha fazla yol alabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 03" R
Ay
Koç
25° 23' 27" R
Merkür
Koç
20° 37' 28"
Venüs
Boğa
08° 45' 32"
Mars
Koç
04° 34' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 57"
Satürn
Balık
17° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 42' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 11"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>