Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi çok seviyorsunuz fakat bazen kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu durum sevgilinizle aranızda zaman zaman gelişen bazı gerginliklere sebep oluyor.

İş hayatınızda akıllıca davranmayı biliyorsunuz ve ortama göre hareket etmeyi öğrendiniz. Yakında amirinizden bir zam haberi alabilirsiniz.

Bugün ailenizle yapacağınız bir toplantı sonrası elinizden para çıkması söz konusu olabilir. Canınızı fazla sıkmayın bu para size yakın zamanda geri dönecektir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve aldığınız besinlere de dikkat etmiyorsunuz. Bu gidişle bünyenizde bir zayıflama söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir süredir sürekli yorgun hissediyorsunuz. Dinlenmek için ne kadar zaman ayırsanız da kendinizi dinlenmiş gibi hissetmiyorsunuz. Bugün dinlenmek için fırsat bulabileceksiniz. Zamanınızı ailenize ya da kendinize ayırarak geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen davetleri reddetmeniz ve evde kalmayı tercih etmeniz muhtemel.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında, Pazar gününe adım atıyoruz.  İstemediğiniz bir durum, bir plan ve zorlanma karşısında tahammülsüz olabiliriz. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü evimizle alakalı ufak çapta yapılan düzenlemelerin işaretçisi. Bazıları ailesi veya arkadaşlarıyla, kimileri  sevgisiyle birlikte vaktini değerlendirebilir. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sizi birebir ilgilendiren meseleler üzerinde düşünülmesi ve  yarım kalmış işlerin bitirilmesi yönünde boşluk etkisi faydalıdır. Sözgelimi ev içinde  işleri veya ofisteki düzenlemeleri  bitirebilirsiniz. Köşemizi takip eden siz değerli dostlarım, boşluk saatlerinin yeni biriçin adım atmak veya bir yeniliği yürürlüğe koymak anlamında yanlış olduğunu biliyorsunuz. Çünkü böyle bir durum daha sonra sakıncalar oluşturabilir. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu, sizlerin toplumsal itibarınızı, sorumluluklarınızı, dış dünyada gerçekleştirmek istediklerinizi bir hayli hırslı şekilde ele almanızı sağlıyor. Söyleyecek o kadar sözünüz, yapmak istediğiniz o kadar çok şey var ki, sizi duymamaları mümkün değil. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekiyor. Sabır. Hoş siz Oğlakların bu olguya yabancı olmadığınızı biliyoruz. Fakat Koç burcundaki bu kavuşum, artık yeni bir şeylere ne kadar ihtiyacınız olduğunun birebir işaretçisi. İş-ev arası tüm konular birbiriyle örtüşmüş durumda. İşe gitseniz eviniz, eve gelseniz işinizle alakalı konular üzerinde bir hayli durmaktasınız. Çünkü tüm değişimlerin kökünde mesleki-ailevi-aşk-çocuklar baş rolü oynuyor. Yuvanız alanındaki etkili bu kavuşum, taşınma-yerleşim-bir yerden diğer bir yere nakil, sorumluluk almak gibi konuları işaret ediyor. Aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde artık uzun uzadıya düşünmek değil, bizzat yaşayıp görmekten yanasınız. Bazı Oğlaklar bu kavuşumun etkisi altında bir şeylere öfkelenebilirler. Sözgelimi, yanlış işler, yanlış ilişkiler, kararlar, büyükler, geçmişiniz tümüyle gözlerinizin önünden geçer. Ancak dışa karşı hiçbir şey belli etmezsiniz.  Suçlandığınız veya sizin suçladığınız noktalar var. Bunlarda haklı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir. Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız. Bildiğiniz yoldan gitmeli ve kafanızı karıştırmadan, hangi seçimleri yaparak istediğinizi elde edecekseniz o taraftan ilerlemelisiniz. Geçmiş tecrübelerinizhayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Auranız yüksek olması sizi ilgi odağı hale getirecek. Kaybetme riskine rağmen kazanmak adına elinizden gelen her konuda cesur olun.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projeleriniz, arkadaş çevreniz ve yaşamınızdaki erkeklerle ilgili problemler daha fazla göz önüne gelirken, sorun olan biri kendini açığa vurarak, hayatınızdan gidebilir. Akşam saatlerinde ise, olası sorunların çözümlendiği, teklif ve davetler alabileceğiniz, sosyal ortamlarda bulunarak enerjinizi yükselteceğiniz bir enerji hakim olacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, son derece gözükpek ve atak olmanız mümkündür. Detaylara dikkat ettiğiniz sürece, bazı riskler alabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Özellikle de maddiyat konusunda yapacaklarınız, size uzun süreli avantajlar getirebilir.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 45' 59" R
Ay
Yengeç
24° 51' 32" R
Merkür
Koç
26° 49' 59"
Venüs
Boğa
16° 41' 34"
Mars
Koç
09° 30' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 57' 02"
Satürn
Balık
17° 36' 20"
Uranüs
Boğa
23° 05' 01"
Neptün
Balık
29° 15' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 46"
Chiron
Koç
21° 21' 13"
Lilith
Başak
24° 45' 04"
True Node
Koç
14° 56' 59"
Son Güncelleme : 13/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>