Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyiminiz, oyunu kuralına göre oynamayı öğretti çünkü.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Ona ayırdığınız parayı daha işlevsel bir ihtiyacınız için kullanacaksınız.

Sadece sizin bildiğiniz bir sırrı artık yalnız başınıza taşımak istemiyorsunuz. Çok yakında birileriyle paylaşmak istiyorsunuz. Kiminle paylaşacağınıza iyi karar vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz. Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Aşk yaşamı : Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 01:41 Ay-Venüs olumlu görünümü sizin için gayet rahatlatıcıdır. İnsanlarla olan diyalogunuzu güçlendirir. İlişkilerde başarı şansı verir. Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, kendi kriterlerimiz doğrultusunda hayatı ele alışımızın işaretçisidir. Ancak dış dünyada olan bitenlere uyum sağlamakta zorlanırız. Saat 13:32-23:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Böylece hem yanlış kararlar almamış hem de ertesi gün işlerinizi daha çabuk halletmiş olursunuz. Saat 23:14 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Harcamalarımıza dikkat edelim. Çünkü iki gün boyunca özgür hareket etmek isteriz ve arkası gelir mi gelmez mi diye düşünmeyiz. Hoşuna giden bir şey varsa çekinmeden alabilirsiniz. Genel olarak paranızın değerini bilen kişiler olduğunuz için dengeli hareket edeceğinizi umuyorum. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seçimlerini sorguladığın bir gün. Çalıştığın yerden memnun değilsen, bugün işi bırakmayı dahi düşünebilirsin.

23 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden gerçekleşen bazı tekliflerle kariyerinizi yeniden büyük bir başarıya dönüştürebilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duyusal konularda yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Bazı konuları değiştirmeniz gerekebilir. Finansal konularda genişleme olabilir. İletişim aksaklıklarına dikkat etmelisiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda bugün de ilerlemeyi sürdürürken cesu ve girişimci yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışındaki durumları dikkate almayı ihmal etmeyin.

23 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En ufak bir olumsuzluk karşısında kendinizi moralsiz hissedebilirsiniz. Enerjinizi yükseltin. Bir yurtdışı işinizin görüşmeleri yapılabilir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuzey Ay düğümü ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim bugün kazanç kapılarınızın tıkanmasına neden olabilir. Hiç moralinizi bozmayın. Bu durumun gelip geçici olduğunu bildikten sonra sabırlı olmanız kolaylaşacaktır. Arkadaşlarınızla iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Birilerinin sizi fazla kıskandığı ortaya çıkabilir. Herkesin eteğindeki taşları dökme zamanı. Dikkatli olun!

23 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>