Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı imkanlarınızı gönlünüzden geçtiği gibi kullanamadığınız şeklindeki rahatsızlığınız, çok yakın çevrenizde sonradan düzeltemeyeceğiniz kırılganlıklar yaratabilir. Size oldukça iyi niyetle yaklaşan birinin, biraz çıkarcı olduğunu düşünüyorsunuz. Olumsuz referanslar sizi yanıltıyor. Bu niyetin önünü açabilir ve bu ilişkiye yön verebilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün etkisinde başlıyor. Sizi baskı altına alan durumlara, şartlara veya insanlara kolayca sinirlenirsiniz. İlişkiniz açısından yenilik, değişimde bulunmak ihtiyacınız ön planda olabilir. Ortaklaşa finansal konularda hesabı iyi bilmekte yarar var. Kredi ödemeleriniz veya borçlarınız biraz sıkıştırabilir. Değerlerinizi bir hayli önemsediğiniz için, bir başkasının sizi zor durumda bırakması halinde canınız sıkılır. Saat 08:32 Ay-Merkür görünüm etkisinde, mali açıdan bir an önce güçlenip, şöyle gönlünüzce bir yaşam sürmek istersiniz. Sözgelimi şöyle yeni bir yere taşınmak, rahat edeceğiniz bir iş, sağlıklı bir hayat, değişim, yenilik arzusu zihninizde belirir. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sınırlarınızı belli etmek arzunuzdur. Farkınız bilinsin, gücünüz kabul edilsin istersiniz. Bu sözlerinize yansır. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşa kürek çekmek istemiyorsun. Arkadaşların ve ailenle, faydalı konular hakkında konuşmak isteyeceksin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ortak beklentileriniz olan konularda onlardan alacağınız cesarete ve güvene göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizin yüksek olacağı ve hayallerinizi gerçekleştirme konusunda daha ısrarcı davranacağınız bir gün.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınızı sağlamlaştırmak isteyebilir ve yeni temeller atabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgili gerginlik yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı güvenle vereceğiniz bir gündesiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenlerin enerjileri bugün aşk hayatınızda etkili olacak Bekar Oğlaklar evlilik kararı alabilirsniz. Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Özel hayatınızda ki istikrarhayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Dikkat etmeniz gereken konu çıkarcı arkadaşlarınız ve akrabalarınızın sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz olmalı.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Zira karşınıza çıkabilecek güçlü kişiler sizde de yoğun bir mücadele arzusunu ortaya çıkarabilir. Duygusal stresi kontrol edebilmeli ve sakin kalmaya çalışmalısınız.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık boşa kürek çekmek istemiyorsun. Gerek yakın arkadaşların gerekse ailen olsun, bir araya geldiğin kişilerle faydalı konular konuşmak isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, bugün zorlu bir sınav vermen gerekebilir. Ani gelişecek durumlar karşısında soğukkanlılığını korumalısın. Kendini geliştirmek adına, farklı alanlarla ilgili kursları araştırabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşları nızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları yapabilir, dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyeceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi insanlardan oldukça uzakta tutmaya çalışabilirsiniz. Sadece kendinizi değil, tüm işlerinizi ve çalışmalarınızı da gizlemek isteyebilirsiniz. Her hamlenizi perde arkasında gerçekleştirmeniz, günün ana konusu olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 25" R
Ay
Boğa
00° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 53' 29"
Venüs
Boğa
09° 10' 10"
Mars
Koç
04° 49' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 39"
Satürn
Balık
17° 08' 08"
Uranüs
Boğa
22° 43' 43"
Neptün
Balık
29° 06' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 37"
Lilith
Başak
24° 04' 24"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>