Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hobileriniz partnerinizi sıkıyor. Bunun sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz.

Neticesini hatalı tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım konularda beslediğiniz umutları, yeni gelişmelerle, daha ileri ölçülere götürmeniz çok mümkün. Bu, yeni bir ilişkinizi doğru değerlendirebilmenizle bağlantılı. Dostluk ilişkilerinizdeki abartılı paylaşımlar, bugünlerde kırılganlıklar yaratmaya elverişli boyutlarda. Bu ilişkilerde hiç gerekli görmediğiniz ve zedeleyici olduğuna inandığınız tartışmalar içine girebilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ev içinde, ailemizle ilişkimizde bizi gerebilecek meseleleri işaret ediyor. Dışarıda uyumlu, paylaşıma açık, uzlaşıdan yana olmaya çalışırken, evimizde gerginlik yaşamak bizi rahatsız edebilir. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, evimizle alakalı düzenlemelerin işaretçisi. Bir yandan hakimiyetçi tarzda hareket edebiliriz diğer taraftanhayatında, dış dünyada güç elde etmek isteriz. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu gayet etkilidir. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız, bunların altından nasıl kalkabileceğinizi düşünürsünüz. Eğer size destek olan birisi varsa, tabii ki halletmeniz çok daha kolay olur. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin bugün çok kuvvetli. Eğer içinde güçlü bir his varsa, sen en iyisi mi sen bu sese kulak vermeye çalış.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorunları aile desteği ile olumlu sonuçlara götürebileceksiniz. Aileniz ile ilgili ani gelişen durumlara ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal geriliminiz giderek azalıyor. Son derece dikkatli ve kararlı bir tavır içinde çevrenizi etkileyecek, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sosyal ve kültürel faaliyetiniz giderek artıyor.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konuları kafanızı kurcalayacak veya planlarınızı değiştirmenize neden olacak. Kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz bir sürü şey var. Olayları inceleyerek adım atın.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla ilgili alanlarda, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinizi arttıracak huzur verici etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Bugünlerde özellikle elektrik çarpmalarına dikkat edin! Bilmediğiniz elektronik-elektrikli aletleri tamir etmeye kalkmayın. Evinizdeki her türlü elektrik enerjisine sahip aygıtların işleyişinde olabilecek ufak arızalarda ihmalkar davranmayın ve konunun uzmanına başvurun.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız size bugün büyük güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi kolayca kuvvetlendirmenize yarayabilir. Sağlıınıza dikkat edin.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 21" R
Ay
Balık
20° 10' 24"
Merkür
Koç
18° 53' 47"
Venüs
Boğa
05° 47' 59"
Mars
Koç
02° 43' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 06"
Satürn
Balık
16° 54' 38"
Uranüs
Boğa
22° 34' 14"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 36"
Lilith
Başak
23° 46' 12"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>