Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne keyifli başlayacaksınız. Sabah saatlerinde bazı ufak işlerinizi halletmek için hareket halinde olabilirsiniz. Öğleden sonra bazı sıkıntılar yalamanız olası. İstemediğiniz ortamlara girebilir istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizden birileri sizi çok önemsiyor ve sizin için güzel planlar yapıyor.

3 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:36 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişki-finansal ve ailevi konularda güven içinde yaşamanın sizin için önemini vurguluyor. Kimseye belli etmeseniz de,  aslında bir hayli tedirginsiniz. Bu nedenle durumları çok rahat bir şekilde ele almıyorsunuz. Bazen aynen bu sabah olduğu gibi tedirginlik duymaktasınız. Fakat biraz sonra ifade edeceğim görünüm sizleri bu anlamda rahatlatıcıdır. Saat 06:46 Ay-Uranüs olumlu görünümü gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. Saat 06:51 Ay-Jüpiter kavuşumu,  her ne kadar iyi niyetli olsak da, çıkarlarımızı korumamız gerektiğini bilmeliyiz. Kimseden kimseye fayda yok diye içimizden geçireceğiz. Her ne olursa olsun, ayaklarımın üzerinde durmalı, kimseye taviz vermemeliyim diye düşüneceğiz. Saat 10:47-4 Mart saat 13:57  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Parasal konularda dikkatli olmalı,  yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Saat 14:25  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik  ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin de startını veriyor. 2018 yılına kadar bu değişimler, başka transit etkilerle gerçekleşecek ve yenilikler tamamlanacak. Bu görünüm de, aynı şekilde bir değişim simgesi oluyor. Yeni ortaklıklar, kazanımlar, destekler sayesinde büyümekte olduğunuzu, gelişeceğinizi,  canlanacağınızı söylüyor.  Tabii ki bazen yanlış adımlar attığımız da olur veya finansal zorluklar yaşanabilir. Ancak bunların önüne geçmenin yolu, geçmişte yaşanan zorlukları unutmamakla mümkündür. Elinize geçeni veya geçecek olanı mutlaka iyi değerlendirin. Geleceğinizi düşünerek yatırım yapın. Hani büyükler der ya, su  akarken kovanı doldur diye. Aynen öyle. Güzelliklerin sizin için  her dem varolmasını sağlayan fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

3 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanmanıza karşın, sizin için önemli olanı seçmelisiniz. Aslında, değişim size iyi gelecektir.

3 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hali hazırda hangi yola çıktıysanız, size yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişilerlebirliği içerisine girmenizde fayda var. Ekip çalışmaları, ortaklıklar veyabirlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

3 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Kurduğunuz bu hayallerinizde ne kadar az insan olursa o kadar iyi. Herkese yetişemezsiniz.

3 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularda bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız maddi kaynaklar, herhangi bir sebepten karamsar olmanıza neden olabilir. Durumu doğru değerlendirmek istiyorsanız, önce şu karamsarlıktan kurtulun.

3 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>