Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde dikkatli olmanız gereken bir gün. İlişkinizin geleceği ile ilgili değişimler yapmak isteyebilir ve ailenizin isteklerine karşı duyarlı davranabilirsiniz

Kafanızda birçok düşünce var ama bunları pratik biçimde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde iletişim, hareket ve ilişkiler dikkat çekiyor. Yıkıcı kişilik çatışmalarından uzak durmalısınız.

Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yeni kazanç olanakları araştırabilirsiniz ama alacağınız haberler sizi ani kararlara da sürükleyebilir.

Sağlığınızla daha fazla ilgilenme zamanı geldi. Süregelen sorunlarınızı ihmal etmemelisiniz. İş ortamındaki koşullar genel bir tatminsizlik göstermekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her türlü iletişimde yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Düşündüğünüz gezilerin ertelenmesi veya beklediğiniz haberlerin gelmemesi canınızı sıkabilir. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz.

3 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz, saat 04:47 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay etkisiyle başlıyor. Bu enerji, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara  kadar her konuda derinlemesine düşündüğünüzü ve tutkulu olduğunuzu, gücünüzü kanıtlamak istediğinizin işaretçisidir. Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, günlük hayatta iletişimin, haberleşmenin, koşturmanın bir hayli etkili olmasını sağlıyor. Bunların başında sağlık, çalışma konuları, işlerin düzenlenmesi, hızlı biçimde yapılması gerekliliği bazen sizi fazlasıyla yorabilir. İki ayağınız bir pabuca girmiş gibi her işin altından kalkmaya çalışabilirsiniz. Ancak lütfen dikkat ediniz. Çünkü bu kadar uğraşı  arasında kendinizi ihmal ediyorsanız, yanlış yapıyorsunuz demektir. Kaldı ki, bu görünüm bir uyarı gibidir. Sizinyapmakta zorlanabileceğinizi, konuşmak daha istemeyeceğinizi, kendinizi yorulmuş, sıkılmış hissedebileceğinizi vurgulamaktadır. Bu uyarıları görmezden gelmemelisiniz. Ancak bu demek değil ki, kendinizi insanlardan soyutlayacak, kimseyle konuşmayacak, kenara çekilip yapayalnız yaşayacaksınız. Tabii ki hayır. Belli bir zaman çalışmak, belli zamanlarda dinlenmek, işlerinizi takip etmek, kimseyi de fazla kafaya takmamak gerekiyor. Özellikle şu aralar sizinle aynı yönde düşünmeyen kişilerle anlaşmak zor olabilir. Buna dikkat edersek, sıkılmamış oluruz. Saat 23:02  Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün daha yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Keyif dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

3 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev ve sorumluluklarını ihmal eden, bazı konularda katılımcı olmayan, sözünde durmayan ya da beklentilerinizi karşılamayan kişiler önümüzdeki birkaç gün boyunca kafanızı karıştırabilir. Bu kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

3 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlardan ya da sarfettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

3 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ruhsal olarak tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren içsel kararlarınızın daha belirginleşeceği, sevgi ve aşkla hareket edeceğiniz, bağışlama, sevgi ve ilişkilerde uyumun vurgulandığı bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

3 Mayıs 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

3 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 13" R
Ay
Koç
18° 51' 22" R
Merkür
Koç
20° 16' 43"
Venüs
Boğa
08° 12' 42"
Mars
Koç
04° 13' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 41"
Satürn
Balık
17° 04' 21"
Uranüs
Boğa
22° 41' 01"
Neptün
Balık
29° 04' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 04"
Lilith
Başak
23° 59' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>