Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi ayakta tuttuğuna inandığınız kıstaslardan biri de özveri. Bu nedenle ilişkide daha fazla veren taraf olarak gözleniyorsunuz. Partnerinizin değerbilirliği de şansınız oluyor.

Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz.

Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor. Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak.

Zorunlu olarak ele aldığınız bazı ilişkiler sizi yoruyor. Yalnız bu zorunluluğu hayat değil, siz kendiniz tespit ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice tahrik edebilir. Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Pazar günümüz Ay-Kova burcu etkinliğinde başlıyor. Bu enerji hem ilişki hem para konusunda özgür düşünmenizin işaretidir. Müdahalede bulunulmasından hiç hoşlanmazsınız. Saat 23:56 Ay-Güneş olumlu görünümü altında eğer, birbirinizin sıra dışı yanlarını anlamaya, hissetmeye açıksanız, bir de anlaşmaya gönüllü iseniz emin olunuz ki, bu çekişmeler işbirliğine dönüşerek sizi birbirinize yanaştırabilir. Tam tersi durumda ise kısa bir süre olsa da uzaklaştıracağı kesindir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay madde evinizde ilerliyor ve verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç haftalık süreçte, diyaloglarınız sıklaşıyor ve her zamankinden daha çok konuşmaya başlıyorsunuz. Daha açık iletişim kurmak en başta size iyi gelecektir. Daha çok dışarı çıkın ve daha çok paylaşımda bulunun. Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara ve harcamalarınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Aynı zamanda başkalarından destek bulmak da söz konusu olabilir.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu günlerde hayatınız çok renkli geçiyor. Üzüldüğünüz konular geride kaldı. Artık mesafeli durmayı öğrendiniz. Bu durum sizlere iyilik ve başarı olarak geri dönecek.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde kendi istekleriniz önemli olacak ama bu istekleri aile hayatınızdaki insanlara kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Dış ortamlarda kolay tepkilere açıksınız. Biraz daha karşı tarafı düşünmelisiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız.Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Toplumsal konulara odaklanıp kendi planlarınızı ve hedeflerinizi de buna göre dönüştürmek istiyorsunuz. Bu konuda ilerleme sağlayabilecek etkide bulunuyorsunuz.

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>