Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyler var ve bunları konuşmak için fırsat bulamıyorsunuz. Bugün belki fırsat bulabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

Maddi olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan borç istemek ya da harcamalarınızı yapmamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizden para yardımı istemelisiniz.

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir devam eden sıkıntılarınızı üzerinizden atmış olacaksınız. Genelde neşeli ve keyifli davranışlar sergileyeceksiniz. Öğleden sonra bir yakınınızı ziyarete gidebilir orada beklemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde dinlenmek için fırsat bulabilir ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  Çarşamba gününe, saat 13:57 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerlemesi altında adım atıyoruz. Bu süre içinde, ne olup bittiğini tam olarak anlamadığımız konular üzerinde hemen karar vermeyelim, önyargılı olmayalım. Bir anlamak bir dinlemek lazım. Saat 13:57  itibariyle Başak  burcunda ilerleyecek Ay, sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza bir hayli önem verebilirsiniz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak açısından bu enerji gayet yararlıdır. Saat 17:14 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, ev yaşamında, ailevi konularda gücünüzü yükselten ve eğer bir zorluk varsa, bunu hırsla aşarak kendi istediğiniz yolda yürümenizi sağlayan bir enerjidir. Oğlakların yenilikleri hevesle istemelerini sağlar ki, bu ilginçtir. Çünkü bir Oğlak öyle kolayca karar vermez. Ancak bu görünümün etkisi tüm burçları farklı alanlarda heveslendiricidir ve tabii ki sizin için de belirttiğim konularda aktif güçle kararlar almanızda destekleyicidir. Bu enerji, kimi Oğlakları yeni bir ev, yer, mekan yönünde karar vermelerini sağladığı için, taşınma kararı, ev almak, kiralamak gibi konularda etkili olur. Ailenizle ilgili meselelerde de sizin söylediğiniz dinlenirken, aynı şekilde mali yönde verilecek kararlarda da etkili olabilir. Saat 20:46 Venüs-Uranüs kavuşumu, ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya  yuvasından ayrılabilir,hayatıyla ilgili yeniliğe  kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir. Saat 23:48 Ay-Satürn görünümü, insanlarla aramızdaki görüş alışverişinde durgunluk, zorlanma, endişelenme hallerine sebebiyet verebilir. Sanki görünmeyen ve bir türlü düzeltemediğimiz meseleler, zamanımızı alabilir. İşlerimizde kolaylıklar, çevremizle olan paylaşımımızda sevgiler bizimle olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanmanıza karşın, sizin için önemli olanı seçmelisiniz. Aslında, değişim size iyi gelecektir.

4 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir. Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veyabirlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs'ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

4 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Sürekli aile içinde orta yolu bulmak isteyen ilk kişi siziniz. Bugün aile içindeki olumsuzluklar canınızı sıkabilir. Her konuyu uzaktan izlemeyi tercih edin.

4 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak gerginliğe açık ve stresli bir gün geçirmektesiniz. Aile ilişkileriniz ve değer verdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde gerginlik ve mücadelelere açık bir gündesiniz. Ev alım satımı, evle ilgili değişiklikler için uygun günde bulunmuyorsunuz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızda bir yoğunlaşma söz konusu olabilir. Bu sebepten, yakınlarınızla birlikte olmayı arzulayacaksınız. Onlarla bir araya gelmek, hareketli bir günün sonrasında size gerçekten de çok iyi gelecektir.

4 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 32" R
Ay
Yay
20° 52' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 26"
Venüs
Koç
27° 48' 30"
Mars
Balık
27° 43' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 15"
Satürn
Balık
16° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 11' 59"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 43"
Lilith
Başak
23° 03' 01"
True Node
Koç
15° 28' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>