Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki içinde, mutlaka paylaşmak zorunda olduğunuz ve asla sürpriz biçiminde sunamayacağınız hoşlukların varlığını kabul etmelisiniz. Bu sıralar düşündüğünüz sürprizleri açığa çıkartın. Bazı sürprizler sorun yaratabilir.

Alacağınız bazı bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak. Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor.

Değişiklik merakınız yeni masraflara yöneltiyor. Yeniden düşünün ve tek başınıza karar almayın. Önümüzdeki günlerde bir alım satım işi size kent dışı bir yolculuk yaptırabilir.

Şu sıralar gündeminize hakim olan çelişkinizde pek anlamlı olmayan gerekçelerle vakit kaybediyorsunuz. Bir barışma niyeti içinde olduğunuzu gizlemeye çalışmanız hiç gerekli görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

13 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:02 Venüs-Satürn kavuşumuyla Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu görünüm, hem ilişkimizle ilgili konulardaki alışverişimiz hem yuvamızla alakalı meselelerimiz  hem de kişisel kararlarımız açısından  önem taşıyor. Öncelikle ilişkilerde karşılıklı olarak bir güven tazelemesine ihtiyaç var. Çünkü nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve bu beraberlikteki paylaşımlar gerçek manada tatmin edici mi? yoksa bizi bir arada tutan alışkanlık mı, bağımlılık mı? Ardından mali konular üzerinde şu anki durumun mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Paramızı nasıl değerlendiriyoruz, yatırım veya bir ortaklık kurmayı düşünüyor muyuz? Bunların da ciddi olarak çözümlenmesi gerekiyor. Ev yaşantımızda eşimiz veya ailemizle yaşıyorsak, bütçe nasıl yapılıyor? Boşanmış bir çiftsek, mal taksimi veya nafaka konuları konuşuldu mu? Ayrıca biz, kendi paramızı nasıl idare ediyoruz? Bunları da ele almamız lazım. Yaşanılan zorlukların nedenleri, beraberlikte aksayan noktaların görüşülmesi mutlaka gerekiyor. Zoraki değil, bilakis her iki tarafın da kendiyle yüzleşmesi lazım. Üstünü örterek değil, inadına açarak aksaklıkların tamir edilmesi yararlı olur. Saat 03:29 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü, Terazilerin aileleri, ev ortamları, iç dünyalarında baskı altında kalmalarına, disipline edilmeleri nedeniyle, bütün sinirlerini partnerlerine yöneltmelerine neden olabilir. Bir şeyi sağlam bir zemin üzerinde oturtamadığımız için, doğal olarak öfkeliyiz. İçeriden ve dışarıdan bize yönelen tesirleri devre dışı bırakacak hiçbir yardım göremiyoruz. Durum böyle olunca belki de istemeden yanlış kararlar verebilir, davranışlarda bulunabiliriz. Elimden bir şeyler tutsun artık yeter diye bağırmak gelir. Savunmak ve aynı zamanda mücadele etmek hakikaten kolay değil. Ancak sakin olabilirsek çok iyi olacak. Saat 09:57Ay-Merkür görünümü, toplumsal veya kişisel meselelerde öne çıkmanızı sağlayan bu enerji, inandıklarınıza sahip çıkmanız adına sizi destekliyor. Sözel ve tavır olarak neye inanıyorsanız mücadelenizi kararlılıkla sürdürebilirsiniz. Ayrıca kaynak arayışına giderek, maddi yönden rahatlamak isteyebilirsiniz. Saat 23:03 Ay-Uranüs olumlu etkisi fazla çaba sarfetmeden  diğer insanlar üzerinde kolaylıkla hakimiyetinizi kurabilmenizde yardımcıdır. Birilerinin sizi önemsediğini, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacaklarını düşünebilirsiniz. Gün boyunca hepimiz için  huzur diliyorum. Gönlümüzden geçen güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

13 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

13 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir. Olan biten net şekilde ortaya çıkana veya değişiklikler gözle görünür hal alana kadar uyumsuzluktan ve sinirli tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dün dile getirdiğim, Mars Plüton kavuşumunun gergin etkileri devam etmesine rağmen, bugün yaratıcılığımız yüksek ve duygularımızı ya da acılarımızı paylaşmak istiyoruz. Ruhsal ve mistik konulara ilgi artarken, ilişkiler daha fazla ciddiye alınıyor, kuvvetli sevgi bağları kurma ihtimali ve ihtiyacı artıyor. Belli konulardaki niyetlerimizi göstermemiz gereken günlerdeyiz. Her ne kadar bu konuda gereken cesarete sahip olmasak da, belli dozda bir isteksizliğimiz bulunsa da veya harekete geçebilecek enerjimiz olmasa da; eğer net şekilde fikirlerimizi, duygularımızı ya da planlarımızı ifade edebilirsek veya işlerin peşine düşersek yakın gelecekte bu adımlarımızın karşılığını alabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair konularda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşten yana beklediğiniz bazı paralar olabilir. Bu konularda yeni bir planlama içine girebilirsiniz. Ancak yeni kararlarınızı uygulama noktasında aceleci olmayın. Biraz sabırlı olursanız daha kazançlı çıkabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarla birlikte olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

13 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

VAKİT kaybettiğinizi anlayıp pişmanlıklar yaşayacaksınız. Hiç bir şey için geç değil. Cesur olun daha iyi konumlara gelebilirsiniz.

13 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

13 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>