Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek. Aldığınız sert açılar ikili ilişkiniz konusunda zorlanabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.

İşinizle ilgili bir açık vermemek için azami bir dikkat gösteriyorsunuz. Ancak bazı davranışlarınızdaki yapaylık gözden kaçmıyor. Kendiniz gibi olmaya çalışmalısınız. Mesai dışına taşan işlerinizin yorgunluğu içerisindesiniz. Üzerinize aldığınız için sorumluluğunu gereğinden fazla yüklendiniz. Bu arada yemek saatlerinizi aksatmayıp, sağlığınıza özen gösterin.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Kuşkucu tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu tür tavırlarınız ile sevdiklerinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın oldukça hassas olacağı bugün çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz. Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 06:07 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması,  sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Gün boyunca bu meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşabilir, duygusal düşünebilirsiniz. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, bizim bütün kıymetli özelliklerimizi, güzelliklerimizi dış dünyaya en olumlu şekilde yansıtabilmemizde, geleceğimize dair konularda olumlu düşünmemizde, güçlü işbirlikleri kurabilmemizde yardımcıdır. Bu bir öne çıkışın, parlamanın, başkaları üzerinde etkili olmanın göstergesidir. Yeni bir ilişkide veya devam eden beraberlikte tarafların birbirlerine karşı sevgiyle yaklaşmalarında da olumlu bir tesirdir. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, amacımızı gerçekleştirme yönünde enerjimizin bir hayli yüksek olduğunu gösteriyor. Neyi istediğimizi çok iyi biliyoruz. Ne yaparsak, insanları etkileriz, neleri dikkate alırsak başarılı oluruz, bütün bunların farkındayız. Girişimcilik yönümüz kuvvetli. Cesaretimiz yüksek. Yolculuklar-eğitim ve ticari konularda da doğru insanlarla bağlantı kurabilecek durumdayız. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, Mesleki konularda ve sorumluluklarımız anlamında ister istemez hassas düşünüyoruz. Güven içinde yaşamak isteriz.  Doğal olarak dikkatli kazanç-kayıp hesabımızı titizlikle yaparız. Saat 22:11 Yengeç burcunda oluşan sondördün,  sizin isteğiniz, özgürce kararlar alarak, hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak, girişimlerde bulunarak yaşamınızı düzgün bir şekilde geçirmektir. Bu nedenle gün boyu etrafınızda bulunan insanlarla iyi geçinmeye, diyalogunuzu bozmamaya çalışabilirsiniz. Bazı durumlar ve kişiler canınızı sıksa dahi, içinizden bazı sözler sarfetmek gelse de bunları içinizde bastırarak, olayları kendi kendinize çözmeye çalışabilirsiniz. Ancak üzerinize gelebilirler. İş hayatı, çocuklar, ailemiz veya büyüklerimiz ikazda bulunur veya biz bu kişiler nedeniyle kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Oysaki bugünkü enerjiler olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Sorunları gözünüzde büyütmeyiniz lütfen. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlıklı bazı konulara şu durumda karışmamanız daha iyi olur. Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve aile konularında hareketlilik gözüküyor. Sahiplenici tavırlarınız her iki alanda da sorumluluklarınızın artmasına sebep olabilir. Aileniz ve işiniz arasında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz kuvvetleniyor. Resmi işlerinizi halletmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN süredir görmediğiniz eski bir yakınınızla ilgili üzücü haberler alabilirsiniz. Bu konuda kendinize kızabilir ve suçluluk duyabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 09" R
Ay
Yay
21° 14' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 43"
Venüs
Koç
27° 50' 33"
Mars
Balık
27° 44' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 38"
Satürn
Balık
16° 20' 46"
Uranüs
Boğa
22° 12' 05"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 48"
Lilith
Başak
23° 03' 13"
True Node
Koç
15° 27' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>