Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güne dargın başlayacaksınız ama daha sonra ondan alacağınız küçük bir armağan ile aranız düzelecek. Onun sizi ne kadar çok sevdiğini aklınızdan sakın çıkarmayın ve ona olan davranışlarınızda açık olmaya özen gösterin.

Arkanızdan çevrilen işler sizi sinirlendirecek. Artık dinlenme zamanı. Çalışkan yapınızdan istifade eden bir amir, sizi acımasızca eleştirmek için fırsat kolluyor olabilir. Biraz daha politik olmalı, yüze gülmeyi bilmelisiniz. Sinsi olmadığınız için hırpalanıyorsunuz. Oysadünyası çok acımasız.

Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden maddi olarak yardım alacaksınız. Bu maddi yardım sizi çok rahatlatacak. Fakat ailenize olan maddi borçlarınız bir hayli artacak.

Sağlığınızla ilgili olmadık şüpheleriniz var. Hastalık hastası olma konusunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Kendinizi dinlemeyi bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ortama giriyorsunuz. Bu ortamın getirdiği zorluklara hazır olmalısınız. Uzun süredir kafanızda beliren bir kuşku sizi rahat bırakmayabilir. Aslında çok kuşkucu değilsiniz ama soru sormaktan kaçmıyorsunuz. Sevdiğiniz arkadaşlarınız ile temelden sorunlar yaşayabilir, bunların üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Unutmayın, sizin için en iyisi özgürlüktür.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 02:27-13:28 arasındaki etkili olacak Ay-Boşluk süresince, hassas düşünmemiz doğaldır. Ne de olsa Yengeç burcundaki boşluk zamanlarının özünde bu vardır. Eğer son günlerde birisiyle  anlaşmazlık yaşadıysanız ve bir de aynı ortamda iseniz, bugün sözcükler dilinizin ucuna gelir. Ancak dışa yansıtamadığınız için sıkılırsınız. Aslında yansıtamamak iyidir. Fakat sizde baskı yaratabilir. Artık elden geldiğince sakin olmaya çalışacağız. Bu saatler arasında, ailevi konularda biraz gerginlik yaşanabilir veya siz hassas düşünürsünüz. Durumları sübjektif bakış açısıyla ele alma riskiniz yüksek. Eh bazı kişiler sizin gibi düşünmeyince alınabilirsiniz. Geçmişe dönük bazı meseleler üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliği,  yeni ve heyecan verici olana yönelmenizi sağlıyor. Genelde zaten, Ay-Aslan günlerinde  gözler üzerinize çevrilir. Işığınızla büyülersiniz insanları. Eğer bugünlerde bazı konular sizde kuruntu yaratmış ise, merak etmeyin rahatlarsınız, canlanırsınız, keyiflenirsiniz. Sosyal ilişkiler, toplumla birebir olan tüm bağlantılarınızda pırıl pırıl aydınlanırsınız. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Venüs burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinize yeni boyut kazandırıyor. Kalbi boş olanlar için her an yeni bir aşk başlayabilir. Kendiniz her anlamda hazır hissediyorsunuz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli sunumlarınızda renkli ve detaycı olmanız durumunda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Dolayısıyla, neler yapmak ve neler elde etmek istediğinizi netleştirip pratiğini yapmalı ve ilerlemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne sakin başlayacaksınız. Ancak öğleden sonranız dolu dolu geçecek. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirme fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni ortamlarda bulunabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Heyecanlı ve umutlusunuz. Bu yüzden farkında olmadan harcamalarınızı arttırabilirsiniz. İşe dair güzel gelişmeler var.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ROMANTİK yanınızın ağır basacağı bir gün. Gerçekten sevdiğiniz tüm kişilere küçük jestler yapın. Hiç birşey yapamıyorsanız bile sebepsizce arayın.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 48" R
Ay
Yay
29° 12' 19"
Merkür
Koç
16° 18' 11"
Venüs
Koç
28° 35' 44"
Mars
Balık
28° 13' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 10"
Satürn
Balık
16° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 14' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 54"
Lilith
Başak
23° 07' 17"
True Node
Koç
15° 25' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>