Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok romantik bir gününüzdesiniz. Onun da duyguları sizinkiyle aynı. Bugün onunla ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekiliyor. Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

Bazı belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırıyor. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar söz konusu. Bugün de bu belirsizliğin giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Evinizi ihmal ediyorsunuz. Evinizle ilgilenmek size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüzün önünde yaşanan bazı olayları en son siz fark ediyorsunuz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi sizi çok şaşırtabilir. Bu durumu daha önceden anlamanız için pek çok ipucu vardı ama siz onları görmezden geldiniz. Yine şaşırmak ve hayal kırıklığı dışında fazla bir kaybınız olmayacak. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Bugün onu arayabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında etkili Mars-Balık burcu geçişi, mücadele gücümüzü yavaşlatıcı ve kararlılık gücümüzü azaltıcı olsa da, biz hedefimize varmak için gerçekçi olmamız, akıllı davranmamız gerektiğini bilelim. Hangi durumda olursak olalım, bu süreçte işimizde ustalaşmaya çalışalım. Daha üst noktalara gelmek için bilgilenmeye önem verelim. Sosyal haklarımızın farkında olalım. Eğer kendimizden eminsek, bunu duruşumuzla, bilgi ve tecrübemizle ortaya koymaya çalışalım. Sağlığımıza özen gösterelim. Bilmediğimiz ilaçları kullanmayalım. Rahatlatıcı, sakinleştirici ancak zararlı ve bağımlılık yaratıcı alışkanlıklara karşı dikkatli olalım. Zaman zaman çalışmak, girişimde bulunmak veya işlerimizi hızlıca halletmek kolay olmayabilir. 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında Yengeç-Oğlak burç düzleminde etkili olacak Düğüm geçişleri, gerek aile yaşamı ve gereksehayatımızla ilgili konularda dengenin kurulması adına önem taşıyor. Hayat size evde, ailede sorumluluklar yükleyebilir. Siz de dört duvarınızda bunları yerli yerine koyayım diye kendinizi hırpalarsanız kader buna izin vermez. Siz artık dışarıyla bağlantınızı güçlendirmelisiniz. Kabuğunuzdan çıkıp hayata katılmalısınız. Güven olarak gördüğünüz aile, ev, yatırımlar tabii ki önemlidir. Fakat çalışmanız, mücadele etmeniz lazım. Bir büyüğünüz size yük olabilir, eşiniz kendi istekleri doğrultusunda sizi yönlendirmeye kalkabilir, oturduğunuz yerde, nefes aldığınız ülkede sorunlar olabilir. Bunları halletmek için bilinçli planlamaya ihtiyaç var. Sizin özgüven duygunuz, kendi sınırlarınız içinde kalmak olmamalıdır. Kendinizi bu kadar hafife almayınız. O bilgi ve tecrübelere ihtiyacı olan kim bilir kaç insan var. Öyle gelişmeler yaşanır ki, mecburen işinize, gücünüze daha fazla sarılmanız gerekir. Bu da dışarısıyla bağlantı kurmak demektir. Satürn-Oğlak burcu seyri kendi içinde zaten yapılandırma dönemidir. Ay düğümleri geçişi de, duygusal güvenlik alanımızı belirlemektir. Ciddiyet kadar gönlümüzün rehberliği de kıymet taşıyor. Takıntıları boş verin. Ne olacağım, ya bir şey olursa diye kendi içinize gömülmek yerine, fırsatları değerlendirmek için gözünüzü kulağınızı iyi açın.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Bazı günleri anlatmak zor olur, bugünprogramın yoğun olacak. Kendini ifade etmekte ve derdini anlatmakta zorluklar yaşayabilirsin ancak ani çıkışlar zararlı çıkmanı sağlayabilir. Yüzeysel duygulardan uzaklaşmak için gerçek dost arayışın seni farklı kapılara çıkartıyor. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle derin bir sohbetin içine girebilirsin. İçsel kaygılarını ona açman rahatlamanı sağlayacak. Öfke, kızgınlık gibi duygularını unutmak ve yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksin. Bulunduğun çevrede saygı görmenin senin için önemli olduğunu ortaya koyacaksın. Ancak bir yandan da insanların ne düşündüğüne kafa yormanın, üzerinde oluşturduğu baskıyı da fark edeceksin.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde insanların gerçek dışı yaklaşımları sizi sinirlendirebilir. Bazı yerlerde ise sizinle ilgili yaptıkları dedikodular kulağınıza gelebilir. Bugün verilen, söylenen sözlerin gerçekliğini araştırmanızda fayda var.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme ve gelişme sağlayabilirsiniz. Bazı konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla organize olarak yapmanız size zaman kazandıracaktır. Akşam saatlerinde kafanızı kurcalayan durumlar olabilir.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yoğunluğunuz sebebiyle sırt ve ayak ağrılarınız artabilir. Dinlenmek nedir bilmiyorsunuz. Sağlığınızı ihmal ederek kendinize haksızlık etmeyin. Bol bol dinlenin.

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosunun son bulması, ilişkiler açısından son derece destekleyici ve keyifli bir döneme ilerliyorsunuz. Yıldızınız parlarken size çeşitli fırsatlar sunabilir. Işığınızla dikkat çekeceksiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ani tansiyon değişimleri, baş ağrısı yaşayabilirsiniz. Telaşsız bir gün geçirip, bedenin bilgeliğinin farkına varmak önemli. İç huzurun; iyileştiren, dinginlik sağlayan sizi besleyen en önemli unsur olduğunu unutmayın.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcuna yerleşen Mars, gündelik hayattaki rutininizde aksaklıklara neden olabilir. Birlikte çalıştığınız mesai arkadaşları arasında dağılma gündeme gelebilir. Sağlık sorunları nedeniyle kendinizi yeteri kadar enerjik hissetmeyebilirsiniz. Bu dönemde taşınmak, yer değiştirme sizin için uygun olmaz. Ayak ağrısı çekebilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 09" R
Ay
Boğa
04° 15' 22" R
Merkür
Koç
21° 06' 46"
Venüs
Boğa
09° 30' 11"
Mars
Koç
05° 02' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 28"
Satürn
Balık
17° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 44' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 30"
Lilith
Başak
24° 06' 12"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>