Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadığınız partnerinize bazen, o sizin ebeveyninizmiş gibi davranıyorsunuz. İlişkiniz artık bu şekle dönüşmüşse, birbirinize açık olmanız ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretmeniz gerekiyor.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılandı. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekecek

Para durumunuzda bir düzelme var. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Yeni tanıştığınız biri size çok sevimli geliyor. Ona göstereceğiniz fazla yakınlık, partnerinizle ilişkilerinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz.Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı, ilişkimizle alakalı konularda partnerimizle yaşanması muhtemel bir kutuplaşmayı işaret ediyor. İlişkisi olmayanların bundan sonraortağı ve partner seçiminde daha dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor. Beraberliğinizde problem olsun veya olmasın siz, bir  yandan dengeleyici, ortalığı yumuşatıcı, işbirlikçi davranmanız  gerekiyor diğer taraftan karşınızdaki kişiyi iyi incelemeniz ve tanımanız gerektiğini söylüyor. İlişkinizin hayatınızdaki yerini gerçekçi bir şekilde belirlemek en doğrusu. Sizin kendinizle ilgili hedefleriniz, sorumluluklarınız çok önemli. İki inatçı keçi gibi, bir köprü üstünde birbirinize ters bakmanıza lüzum yok. Önemli olan saygı, sevgi ve güven üçlüsünü dengede tutmak. Kaldı ki, bu karşıtlık aslında iyi idrak edildiğinde gayet hoş olabilir. Tabii ki birbirinizin farklılıklarına saygı duyarsanız. Tam tersi durumda zorlayıcıdır. Bu tarihte keskin kararlar almamak ancak taviz de vermemek lazım.  Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkide, karşı tarafın bencil yaklaşımlardan uzak durmasını beklediğimizi gösteriyor. Biz yapımız gereği adil davranmaktan yana olsak da, bir hayli yorgunuz. Her şeyin ölçülü, dengeli ve tutarlı olmasını istediğimiz en önemli konu beraberliğimizdir. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Partnerinizle aranızda sorun oluşturan veya oluşturabilecek meseleleri bu zaman içinde konuşmak yanlış olabilir. Gergin davranabilir, yanlış anlamalar meydana gelebilir. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Bugün gireceğiniz toplantılarda çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. Kendi gücünüzün farkında olacağınız bir gün. Çevrenizle ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz. Zevkli seyahatler veya diğerleriyle yapacağınız aktiviteler ilişkinizin gelişmesini sağlayabilir. Kişisel değişiklikler hayata yeni bir açıdan bakmanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha canlı ve samimi biçimde ortaya koyabileceğiniz çok şey var. Beraberliklerinizde çok şey bulabilirsiniz. Paylaşılacak çok şey var.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşktan uzak durmaya çalışıyor gibisiniz. Kendinizi ihanete uğramış olarak görmeniz karamsarlığınızı artırmakta. Bu böyle sürmemeli. Her yeni gün yenilik anlamına geliyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde denge oturtmak ve karşı tarafla anlaşmak bugün kolay olmayacak. Partnerinizin anlık çıkışları ve duygusal tepkileri canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar size çok iyi gelecek.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle, yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız. Partnerinizle ateşli saatler geçirmeniz mümkündür.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>