Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi hiç sıkmadan ilişki yürütmeyi becerebiliyorsunuz. İkiniz de hem birbirinizden ayrıyken, hem de birlikteyken iyi vakit geçirmesini biliyorsunuz. Birbirinizi sıkmamanız ve baskı yapmamanız ilişkinizi canlı tutuyor.

Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Siz de pes etmek üzeresiniz. Artık onunla aynı ortamda çalışmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz.

Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor.

Yaşadığınız hoşlukların devamı için sizden çaba göstermeniz beklenebilir. Bu çabayı göstermekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinizi gerçekleştirecek uygun ortamı da bulacaksınız. Akşam saatlerinde yaşayacağınız bir buluşma bütün bir haftaya yetecek kadar hoş geçecek. Uzun zamandır böyle bir geceyi özlüyordunuz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:59 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, sizi dışa dönük kılıyor. Sosyal yaşamda faaliyetlerde bulunmanızı, sanatsal bir estetik duygusuyla hareket etmenizi ve  keyifli paylaşımlarla günü değerlendirmenizde yardımcı olacak. Saat 15:55 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, toplumsal konularda, çocuğunuzla ilgili meselelerde ve aşkta özgürce kararlarınızı vermenizi sağlar. Gün boyunca Kova burcunda ilerleyecek Ay, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfetme arzumuzun göstergesidir. Dünya farklı bir yer olmalı, saçma sapan kurallarla çevrili olmamalı, hayata madem bir kez geliniyor, o zaman gönlümüzce yaşanmalı tarzında düşünmeyi sağlıyor.  Özgürlük ihtiyacının yükselmesi gayet doğaldır. Dışarıdan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu ara kendinizi endişeli ve karamsar hissedebilirsiniz. Fakat siz de biliyorsunuz ki negatif düşünceler negatif sonuçlar doğurur. Siz siz olun Sevgili Teraziler, bu karamsarlığı bir kenara bırakıp, olaylara iyimser bir açıdan bakmaya çalışın.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Prensipler veya kurallar tabii ki önemli, ama bugünlerde belli başlı girişimlerinizde, planlarınızda,birliklerinizde ya da alışverişlerinizde asıl önemli olanın çözüme gitmek, çözüm bulmak veya problemleri çözmek olduğunu hatırlamalı ve kimseyi sinirlendirmeden veya sinirlenmemeye çalışarak problemleri çözerek ilerlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecek. Sorumluluk duyduğunuz işler için risk alabileceksiniz. Aşk hayatınız için ise yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Farklı şeyler ortaya koymak size kendinizi iyi hissettirecektir. Evinize de zaman ayırabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Doğal davranın.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve sağlık hayatınızdaki yavaşlamalar geride kalacak. Siz hareketlendikçe daha fazla fırsat karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz insanı hem görüntünüzle, hem de enerjinizle harekete geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkanızdan dönen dedikodular, gizli işler, gizli bir takım düşmanlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var özellikle cildiniz ve bağırsaklarınız hassas olabilir. Bugün libidonuz oldukça yüksek seyredebilir, enerjiniz çok yüksek olabilir, yerinizde durmanız zor olabilir. Telaşlı ve aceleci tavra bürünebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal faaliyetlerinizin hareketli olmasından büyük memnuniyet duyacaksınız. Gelişmelerin istediğiniz gibi olduğunu düşünecek ve planlarınızı uygulamak üzere harekete geçeceksiniz. İkna edici ve sevimli olacaksınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 33" R
Ay
Balık
00° 40' 40"
Merkür
Koç
18° 04' 57"
Venüs
Boğa
04° 07' 54"
Mars
Koç
01° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 47' 46"
Uranüs
Boğa
22° 29' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 05"
Lilith
Başak
23° 37' 11"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>