Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece saygılı ve ölçülü bir ilişki içersindesiniz. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunup sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Siz kendinizin değil, partnerinizin aşkını yaşıyorsunuz. Onun aşk anlayışını kendinizinkiymiş gibi savunuyorsunuz.

Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz.

Alacak, verecek hesapları içindesiniz. Alacakları doğru hesaplıyor, verecek hesabında karıştırıyorsunuz. Bu yüzden, sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz.

Aile içinde önce ciddi bir şey sanıp, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız. Bu sıkıntı sırasında soğukkanlılığınıza çok ihtiyaç duyulacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız oldu. Bundan pek hoşnut kalmadınız. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyordunuz. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanıza neden olabilir. Bu ziyarette biraz üzüntü görünüyor.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 07:58 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, uyum ve iç huzurumuz son derece  kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde  inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, çabucak verilen seyahat kararlarını gösterdiği gibi, dış dünyada aktif şekilde hareket etmenin, ilişkilerinizde doyuma ulaşmanın, düşüncelerinizi güzel, pozitif şekilde dışa yansıtmanın işaretçisidir. Bu enerji, hakikaten sizleri bir hayli rahatlatacak, imajınızı güçlendirecek, karşı cins üzerinde de bir hayli etkili olmanızı sağlayacaktır. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,  

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda derin düşünebilir ve iletişim içinde olacağınız kişileri ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir. Son günlerde, önünüze gelen her şeyi düşünmeden yiyerek, gereksiz bir kilo artışına neden olabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü yenileyebilir veya sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz. Zevkli seyahatler veya diğerleriyle yapacağınız aktiviteler ilişkinizin gelişmesini sağlayabilir. Kişisel değişiklikler hayata yeni bir açıdan bakmanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Finansal konularda kopmalar olabilir. İlgilendiğiniz yeni konularda karar almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Fedakarlık yapmanız gereken olaylar gündeme gelebilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmaşa içindesiniz. Hep aklınızda bir ikilem var ve bunu çözmeye çalışıyorsunuz. Ama unutmayın bu dönem de geçecek. Sabırlı ve sakin olmaya çalışın.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissetmenize ve istediklerinizi daha rahat ortaya koymanıza az kaldı. Hafta sonuna doğru rahatlayacaksınız. Ortaklaşa parasal konuların üzerine eğilebilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerle haşır neşir olacağınız bir günde bulunuyorsunuz. Geceye doğru Ay'ın boşluk etkisi de sizin bir parça içe kapanmanıza neden olacaktır. Ne yazık ki günün tatsız rastlantıları ve gerginlikleri de sizin burcunuzda bulunan ve üstelik burcunuzun yönetici gezegeni olan Venüs'ün transit açılarının olumsuz olmasıdır. Gerginlik, tartışma, uzlaşamama hali ve bir parça da kopma enerjisi nedeniyle bugün özellikle ortaklığınız ve özel ilişkinizle ilgili olumsuzluklar yaşamanız olasıdır. Bu etki toplamda beş gün etkili olacaktır.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>