Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı huzursuzluklar çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda yaratıcılığınızı zorlayacağınız ve yeni projelere el atacağınız bir gündesiniz. Amirinizle bir takım ortak çalışmalara girebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bugün parasal konularda şanlısınız. Karşınıza ummadığınız fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmalı ve hızlı hareket etmelisiniz.

Sevgilinize karşı olan olumsuz hislerinizi açıkça belirtmiyorsunuz. Fakat o bunların farkında. Sizden önce davranıp sizi o terk edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yandan huzur ve sevgi arayan pozitif bir yapı, diğer taraftan sinirli,düşünmeden hareket eden bir kişilik. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı izlediğiniz tavır bu olacak. Evinizle ilgili yapılan harcamalara kızacak, sevdiğiniz insanların size yönelttiği küçük eleştirilere tepki göstereceksiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Bugün ikincisi, ardından Eylül ayında üçüncüsü oluşacak. Hayatın güzelliklerini yaşamak, özgür olmak, canlanmak isteyeceğiz. Kendimize göre yaşamak, baskıdan kurtulmak, kararlarımızı kendimiz vermekten yanayız. Ancak maddi açıdan kendimize yeterli miyiz, başkalarına ihtiyacımız var mı, borcumuz var mı, kredi anlamında dış dünyada itibarımız nasıl? Gücümüz yerinde mi, yoksa birilerinin desteğiyle mi ayakta duruyoruz? Bunları çok bilinçli düşünmek gerekiyor. Çünkü böyle bir durumda aceleyle kararlar vermek, sırf değişiklik olsun diye risk almamak gerekiyor. Aynı şekilde birilerine güvenip yola çıkmamalı, borcu borçla kapatmamalıyız. Yaratıcı düşünmeliyiz. Eğer bir yenilik istiyorsak, bunun çok iyi planlanması şarttır. Zaten önümüzdeki süreç bize, başkalarıyla olan her türlü ilişkinin değişim yoluyla farklılaşacağını gösteriyor. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, karşı cinsle olan ilişkinizde olumlu ve hoş bir yansımadır. Kendinize olan güveniniz tamdır. Eğer birisi size yanlış yaparsa veya canınızı sıkarsa gereken cevabı verirsiniz. Bu görünüm hoş bir ortamda bulunmanın, eğlenmenin, yeni insanlar tanımanın göstergesidir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. İletişim araçlarını kullanırken dikkatli olmanı öneririm. Beklenmedik aksaklıklar canını sıkabilir. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, arkadaşlarının ve yöneticilerinin söylediği sözleri kişiselleştirmemeye dikkat et. Ufak tefek beklenmedik harcamalar, günlük bütçe planını bozsun istemiyorsan biraz daha dikkatli davranmalısın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan; akşam saatlerine doğru sevgilinle romantik bir akşam yemeği yemeğe ne dersin? Akşamüzeri günün stresini atmak adına, arkadaşlarınla buluşabilir, kişisel görünüşün ile ilgili radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler konusunda adeta bir sınavdan geçtiğinizi düşünebilir ve büyük ölçüde mücadele etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle geçmişten gelen durumların gerilim yaşatacağı bugünü sakinlikle karşılamanız gerekebilir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konulardaarkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Hayatınızda yeniliklere açık olacağınız bir gün. Yapmak istediklerinizi, beklemede olan işlerinizi başlatmak için uygun zamanlardasınız. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlar başınızda uçuşacak. Maneviyatla başlayıp, maddi kazanca dönebilecek fırsatlar var. Olayları akışına bırakın ve gereken hamleleri yapın.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik somut planlar yapmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için eylemlerde bulunmak adına ideal bir günde bulunmaktasınız. Arkadaş çevrenizin, görüşmeler ve toplantıların faydasını görebilirsiniz. Bugün yaşamak istediğiniz hayat için kararlı olmanız ve kendinize somut eylem planları oluşturmanız size fayda sağlayacaktır.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemde riskli adımlardan kaçınmalısınız. Beklenmedik olaylarla tehlikeli durumları körükleyebilirsiniz. Spor yaparken, hobilerinizle ilgilenirken, eşinizin arkadaşlarıyla olan bağlantılarınızda dikkatli olun. Özel hayatınıza, başınıza gelecek durumlara karşı hazırlıklı olmalı, ters tepkilerden kaçınmalısınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs'ün zorlu etkileşimi incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten ötürü bir anda ortaklık ilişkilerinin kopmasına neden olur.Daha sonra bu durumdan pişmanlık duyarsınız. Olaylar karşısında hemen aksiyona geçmelisiniz. Aksi takdirde kaybettiğiniz zamanı geri kazanamazsınız. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmalısınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 25" R
Ay
Koç
13° 20' 29"
Merkür
Koç
19° 59' 45"
Venüs
Boğa
07° 44' 59"
Mars
Koç
03° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 43"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 50"
Lilith
Başak
23° 56' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>