Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun geçmişte yaşamış olduklarını içinize sindiremiyorsunuz. Onu bir zamanlar sizden daha çok sevmiş olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Oysa şimdi gözü sizden başkasını görmüyor ve bunu da her haliyle belli ediyor.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen huzurda sizin de çok büyük etkiniz var. Bunu size sık sık hatırlatıyorlar ama duymazdan geliyorsunuz. Bu kadar mütevazi olmamanız konusundaki uyarıları dikkate almalısınız.

Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Geliriniz istedikleriniz gerçekleştirmeye yetiyor. Sizin belinizi büken farkında olmadığınız günlük harcamalar. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı bitirebilir.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basıyor. Bu olumlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Zaman zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde sizin bu ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var, siz onları görmezden geliyorsunuz. Sizin ilacınız, tıpkı sizin gibi sevecen ve insan canlısı dostlarınız. Onlara elinizi uzatın.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevremizin bize karşı tavırlarına dikkat edeceğiz. Laf söz fazla olabilir. Bir takım meseleler sizi rahatsız edebilir. Kimsenin size karışmasından hoşlanmazsınız. Yazdıklarınıza veya size söylenenlere iyice bakınız, tam olarak anlayınız ve tedbirli davranınız. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçiş etkinliğinde, evimiz ve ailemizle ilgili meselelere ciddiyetle bakacağız. Duygularımız mesafeli veya tavırlı olabilir. Bu biraz da, şu sıralarda yaşananlara göre değişir. Eğer mutlu isek sorumluluk bilinciyle hareket ederiz. Tam tersine sıkıntılıysak, biraz karamsar düşünebiliriz. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, hangi yeteneğimiz, hangi girişim yoluyla para kazanabileceğimizi, ailemiz ve geleceğimizle alakalı bir değişimin nasıl gerçekleşmesi gerektiğini işaret ederek bize yol gösteriyor. Öncelikle kazanç anlamında ilişkilerin önemi büyük. Hem yapıcı ortaklıklara ve ilişkilere ihtiyacımız var hem de bizim kendimizi daha canlı ve verimli hissedeceğimiz işlere yönelmemiz lazım. Böylece güçlenebilir, hayatımızı doğru manada yönlendirebiliriz. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde ya dayerinde yöneticilerinle karşı karşıya gelmene neden olacak sorunlar gündemde.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son zamanlarda işiniz ve çalışma hayatınızda yaşadığınız bazı problemler yerini artık huzura bırakıyor olacak.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş yerinizde üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda gözden kaçan durumlar olabilir. Karar almakta acele etmeyin. Gün içinde değişen koşullar size sıkıntı verebilir. Yeni başlayacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Emlak konuları sizi yorabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınız artarken sevdiğinizle aranızdaki ilişki de giderek yoğunlaşıyor. Kendinizi son derece olumlu ve kararlı hissedecek, ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız. Yepyeni planlar yapabilir, bu konuda çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz için yapmanız gerekenler sizi mutlu kılabilir. Parasal konularda onlara yardım edebilir, bir yandan da günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalara açıksınız.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki önemli etkileşim, güçlü bir insanın desteğiyle büyük bir borcu ödemenize neden olur. Ama bu güçlü insanın yaptırımcı kural ve şartlarına boyun eğmek durumunda kalabilirsiniz. Aile düzeninizde uzun zamandan beri yapmayı düşündüğünüz değişimin zamanının geldiğini hissedersiniz. İlişkiler arasında kuracağınız ikili denge önemli olacaktır. Herkesin nabzına göre şerbet vermelisiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile konularında hareketi bir gündeminiz olabilir. Baba eviniz, aileniz ve babanızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Maddi konularda güçlü kişilerden göreceğiniz desteklerle özgüveniniz yerine geliyor.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>