Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, yetenekli, becerikli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştirmenin  önemini vurguluyor. Gelişim için bunlar şart diyor.  Zorluklar karşısında yılmak yerine, onları aşabilmek için mücadele son derece önemli.  Elinden geleni yapan kişi, tevekkül etmeyi bilmelidir. Kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyiniz. Ancak siz de sürekli birileri tarafından her an zarara uğratılacakmış gibi şüphelere düşmeyin. Mistik, sanatsal, yaratıcı, insanı rahatlatan, motivasyonunu yükselten, hayata daha akılcı ve inançlı bakmanızı sağlayacak çalışmalara, kişisel bakım ve egzersizlere yönelebilirsiniz.  Bunlargücünüzü artırır ve sizin bedensel ve ruhsal anlamda kendinize güven duymanızı sağlar. Saat 05:30 itibariyle sevgi, şefkat hisleriyle örülü olmak ve yaşamın zorlukları karşısında farklı bir bakış açısıyla hareket etmek Ay-Balık burcu etkisi altında kolaydır. Bu enerji sıradan dünyanın kuralları, yasakları karşısında içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, beklediğimiz gelişmeler konusunda sabırlı olmamız  gerektiğini söyler. Ancak biz sinirleniriz, öfkeleniriz ve isyan ederiz. İstediğimiz sonuçların alınamıyor oluşu bizi hiddetlendirir. Oysaki zaman en zorlu yaraları bile tedavi edicidir ve hayat bizim için en güzel armağandır. Umudumuzu yüksek tutmamız için bu enerji bize yardımcıdır.Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, sağlıklı bir yaşam, huzur ve güvence ihtiyacınızın işaretçisidir. Bulunduğunuz ortamdaki insanlardan anlayış beklersiniz. Sunduğunuz güzelliklerin kıymetinin bilinmesini arzularsınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda bedeninize özen gösterirsiniz. Kendinizle barışık olmanızı sağlayan işlere, uğraşılara, insanlara, ortamlara yönelirsiniz. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız.İsteklerinizde bir aşırılık gözleniyor. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ve neler sunabileceğinizi en iyi şekilde göstermelisiniz. Ön hazırlık yapmanın ve gayret göstermenin karşılığı olacaktır. Eski işleri yeni yollarla ele almak karşı karşıya kalacağınız mücadele ortamlarının üstesinden gelmenizi kolaylaştırabilir. Bazı konularda alacağınız eğitimler olumlu değişiklikleri veya yeni işbirliği veya ilişkileri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden ve bağlayıcı olabilecek durumlar var. Ortaklaşa işlerde daha fedakar davranmak durumundasınız.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygu değişkenliğiniz fazla, bu da kendi içinizde denge kurmanızı zorlaştırabiliyor. Rutin işlerinizde tembellik etkisine karşı dikkat edin. Verdiğiniz sözleri tutmaya özen gösterin.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz.Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Hafta sonu mesai yapmıyorsanız, bilhassa günü beden sağlığınızın zindeliği için harcayabilirsiniz. Aromaterapiler ve hamam sauna seansları sizi iyi hissettirecektir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 44' 18"
Ay
Kova
13° 53' 55"
Merkür
Koç
17° 28' 09"
Venüs
Boğa
02° 39' 58"
Mars
Koç
00° 46' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 23"
Satürn
Balık
16° 41' 38"
Uranüs
Boğa
22° 25' 28"
Neptün
Balık
28° 56' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 06"
Lilith
Başak
23° 29' 16"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:27

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>