Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız şu günlerin değerini bilin. Küçük sorulara, zor seçilen detaylara takılma zamanı değil. Hafta sonuyla ilgili düşünceleri var, ama size söylemeyecek. Karşı bir teklifle gitmeyi deneyin.

Bir sorunun çözülmesinde tercih ettiğiniz gizlilik, belli şeyleri korumaya yönelik. Ama bu konuda fazla inisiyatif kullanıyor gibisiniz. İyi niyetinizi yeterince ortaya koyamayacağınız ilişkilerde, ters anlamaya çok hazır insanlarla muhatapsınız.

Daha kontrollü olmanız gerektiği yönündeki eleştirilerde, belli oranlarda haklılık payı var. Bu günler içinde masraflı geziler olabilir. Alışveriş konularında kurtulmanız gereken zaaflarınız var.

Daha duyarlı yaklaşımlarla çalışma yaşamınızda bazı fırsatları yaratabilirsiniz. Sizi değişik konulara ve alanlara yöneltmek isteyecek insanlarla iletişim kurma yolunu seçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, dolaylı ve amaçlı anımsatmalarla tekrardan yaşama durumunda kalabilirsiniz. Bu durum, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir. Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bununla ilgili olarak sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verecek.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde İkizler burcunda doğacak Yeniay, kendinizi geliştirme, değişiklik, yenilik ve bir takım meseleleri halletmek amaçlı girişimlerin, iletişimin ve seyahatlerin göstergesidir. Bunlar rahatlamak ve bazı meseleleri halletmek için yapılan görüşme şeklinde de olabilir. Ancak özündeki asıl nitelik kendisini güçlü şekilde ifade etmesidir. Eğitimden ticarete, yeni bir yerleşimden kültürel faaliyetlere kadar her konuya merak duyarız. Bilgimizle, görgümüzle, girişimci ruhumuzla insanlara fikirlerimizi, planlarımızı, işlerimizi sunarız. Haberleşmek, bağlantılar kurmak bu Yeniayın etkin aktiviteleri arasında yer alıyor. Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, bizim girişimlerimizde maddi-manevi çıkarlarımız, ilişkimiz, evlilik-boşanma gibi konuların hukuken halledilmesi de yer alıyor. Bu konularda kararlarımızı ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, sosyal ilişkilerin de etkili olduğunu görüyoruz. Hedefe yönelik düşünüyoruz ve bağlantı kurduğumuz, görüştüğümüz insanları ikna edebilecek güçteyiz. Farklı çözümlere açığız. Grup faaliyetleri, ürün tanıtımı, insanlara ulaşarak etkileme becerimiz de yükseliyor. Amaca yönelik girişimler bir hayli etkili. Yeniayın bir başka görünümü, ilişki ve aile hayatımızda yaşanan belli bir baskı ve mücadelenin göstergesi. Sevgi, saygı, güven üçlüsünün bir türlü yerine oturmadığı ilişkilerde kopuş veya tarafların birbirine baskıda bulunması mümkün. Sanki birbirinize rakip gibisiniz. Benim tavsiyem, her şeyi hak hukuk çerçevesinde halletmeniz ve olan biteni bir daha gözden geçirmenizdir. Kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptırmaya kalkışmamalıdır. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırsın fazlası zarar, seninki de az. Kendine hem sosyal açıdan, hem de kariyer adına çeki düzen vermelisin.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan dönen bazı konuları ruhunuz hissedebilir. Hemcinsleriniz üzerinde oluşan şüphelerde gerçeklik payı aramanın vakti geldi.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yavaşlama görülebilir. Yeni başlamak istediğiniz konuları askıya almanız gerekebilir. Ortaklı konularda bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir. Kararlarınızda gerçekçi olmalısınız. Bazı durumları yargılarken kendi içinizde çözüm üretmek zorlaşabilir. Günün ikinci yarısında tatil planları yapabilirsiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatlere, yabancılarla yapılacak işlere, medyaya, eğitimsel konulara ve bu alanda alınacak kararlara ilginizi yönlendirebilirsiniz. Bu dönemde öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye açık olacaksınız. Özel hayatınızdaki anlaşmazlıklara dikkat etmeniz gerekiyor.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün ilk yarısı sanki zamanı durmuş gibi hissedersiniz. Yapılan işlerin yarım kalması moralinizi bozabilir. Çevrenizdekilerin bitip tükenmek bilmeyen istekleri ve ani değişikliklerle karşılaşmak güne damgasını vuracaktır. Seyahate çıkan Teraziler için kargaşa, kaos e gecikmeler söz konusu olabilir. Sakinliği elden bırakmadan akşam İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay kolları sıvama zamanı olacak.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 44" R
Ay
Balık
09° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 05"
Venüs
Boğa
04° 55' 07"
Mars
Koç
02° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 03"
Satürn
Balık
16° 51' 01"
Uranüs
Boğa
22° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 00' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Başak
23° 41' 26"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>