Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize yapmak istediğiniz sürpriz onun çok hoşuna gidecek. İlişkinize yeni boyutlar kazandırabilirsiniz. Her gün ufak tefek yeniliklerle onu şaşırtmak istiyorsunuz. Yerinde bir hareket.

Bugün birkaç başarısızlık yaşayabilirsiniz. Becerikliliğinizin üstünüzde olduğu pek söylenemez. Gün içinde olabildiğince dikkatli davranarak fiyaskoları en aza indirebilirsiniz.

Kısa vadeli yatırımlarınız imdadınıza yetişebilir. Uzun vadeli yatırımlar içinse mutlaka bu alanda bilgisi olan ve güvenebileceğiniz birisine danışın. Elinize henüz geçmemiş paralara ise bel bağlamayın.

Konsantrenizin son derece düşük olacağı bir gündesiniz. Görünmez kazlara, özellikle araba kullanırken dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve diğer sosyallikleriniz arasında yerine oturtamadığınız dengeler, ilişkilerinizde yeni tartışmalar başlatma eğiliminde. Bu konularda tercihler yapma durumunda değilsiniz. Kültür, eğitim gibi konularda duyarlı olabileceğiniz bir gün. Kendinizle birlikte geliştirme gereği duyduğunuz inanlara ısrarcı yaklaşımlarınız, ters etkiler bırakabilir.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 14:33 Ay-Chiron görünümü, şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet, birçok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çevre ilişkileri, girişim, aşk hayatımız, eğitim yaşamımız,yapma becerikliliğimiz, çocuklarımızla ilişkimiz gibi geniş bir alanda kendimizle yüzleşmemizi sağlıyor. Kimseye göre değil, kendi arzularınıza göre bir dünya özleminiz var. Birileri şöyle düşünürmüş, bunu dermiş kafaya takmak niyetinde değilsiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem fakat siz; çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzu eğlenirken de aşırıya kaçarak gösterebilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı ilgilendiren maddi konular kafanızı karıştırıyor. Farklı yatırımlar veya gelir arttırıcı gayretler içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizden bir kişiyle yapacağınız konuşmalar doğru seçimleri yapmanıza yardım edebilir. Romantizm sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi güçlendiriyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yorulabilirsiniz. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızı işlerinize dahil edebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olmayacak konuları aklınıza takıp karanlık düşlere dalıyorsunuz. Oysa daha çok güzel şeyleri düşlemelisiniz. Mutluluk uzaklarda değil yanınızda.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde sevdiğiniz kişiyle ve ailenizle ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarda şanslı etkileriniz olacak. Birbirinize her anlamda özellikle parasal konularda güç ve destek verebilirsiniz

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi idame ettirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda zihinsel cevaplarınıza ulaşmanız bugün de mümkün olacaktır. Kısa yürüyüşler yapıp kendinizi daha zinde hissetme olanağı yakalayabilirsiniz. Ancak ne yazık ki akşam üzerine doğru bir parça enerji düşüklüğü ve umutsuzluk hissi yaşamanız mümkündür. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatiniz, akraba ilişkileriniz ve aile yaşamınız üzerine odaklanabilir. Diğer taraftan, arkadaş çevrenizde de dikkatinizi çekecek bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ne tarafa yoğunlaşacağınızı şaşırmanız, günün konusu olabilir.

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>