Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak.

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olabilir. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Parasal, toplumsal, işimizle alakalı konuları önemseyeceğiz.  İlişkilerimizi güven anlamında gözden geçireceğiz. Derinlikli düşüneceğiz. Hassas olduğumuz konuların başkaları tarafından önemsenmesini bekleyeceğiz. Taviz vermekten yana değiliz. Ne alıyorsak, onu vermeyi tercih edeceğiz. Duygusal güvenlik ihtiyacımızı karşılayan, hakikaten güçlenmemizi sağlayan insanlarla temas kuracağız. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, her anlamda geçmişin ele alınarak, pürüzlerin düzeltilmesi, ayaklarımızın sağlam bir şekilde yere basması yönünde önem taşıyor. Belki de bir yerde bir hata yaptık veya yanlış bir karar almıştık. Şimdi bunları ele alacağız ve nasıl bir düzen,ve  ilişki istiyoruz bunları gözden geçireceğiz. Bu gözden geçirme, atladığımız bir şeyi fark etmemizi, düzeltmemizi sağlayabilir. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır.  Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Umutsuzca düşünmeyiz ve panik olmayız. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce birlikte çalıştığınız kişilerle ya da dahil olduğunuz gruplarla tekrar iletişimdeyseniz, olayları dikkatle takip etmenizde fayda var. Bazıbirlikleri ya da ilişkiler daha önce olduğundan çok daha uygun ya da karlı koşullarla karşınıza çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alışveriş yapacaksanız, olumlu fırsatlar bulabilirsiniz. Elinizdekileri daha iyi kullanmak mümkün.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konudan alnınızın akı ile çıkmanız mümkün. Uzun süredir beklediğiniz başarı şu anda ayaklarınızın dibinde. Son derece heyecan verici bir gün olacak. Dostlarınızın sizden sıkılmasını istemiyorsanız onlara özen gösterin.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte kariyeriniz ve çalışma hayatınız açısından muazzam bir destek ve çıkış enerjisi alırken, faydalıgörüşmeleri yapabilir, 1 temmuz itibariyle yeni işlere başlama kararı alabilir, bu süreçte patronlarınız ve kurumlardan daha yoğun destek görebilirsiniz. Toplum içinde enerjiniz ve ışığınızla ön planda olmanızı sağlayacak bu yeni ay haftasında etkin olan Uranüs Mars karşıtı, özellikle sorunlu devam eden ilişkilerde aldatmalar, ayrılıklar ve ani bitişlere sebep olabilir. Finansal durumunuzu ve ikili ilişkilerinizi düzenlemeniz gereken yeni ay haftasında hayatınızda gelişmekte olan her durumda kendinize ve kaderinize güvenmeye devam etmeniz sizi yukarıya taşıyacaktır.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza ve geleceğinize dair kendinizi rahat ve keyifli hissedeceksiniz. Etrafınızdaki olay ve kişilerin sizi ve hayatınızı olumlu yöne doğru çektiğini göreceksiniz. Kariyerinizde güzel gelişmeler var. Olumlu gelişmeler ilerleyen günlerde de devam edecek.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde ki insanlar sizleri sürekli, gergin ve stresli biri gibi algılamaya başlayabilirler. İş yükü, sorumluluklar, yetiştirilmesi gereken işler, sizleri tam bir ateş topuna çevirecekhayatınızda mars. Ya dayerinizde mesaileriniz çok artabilir. İş yerinizde sizin dışınızda ki diğer insanların haklarını savunmak yüzünden kendinizi zora düşürebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 46" R
Ay
Oğlak
09° 50' 52"
Merkür
Koç
16° 30' 41"
Venüs
Koç
29° 35' 18"
Mars
Balık
28° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 25"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 38"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>