Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak.

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olabilir. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz

27 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:31 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, ciddi ilişkiniz, partner veyaortaklarınızla aranızda yaşanabilecek beklenmedik gelişmelerin işareti olarak önem taşıyor. Bir yandan kendi sorumluluklarınızın üstesinden gelmeye çalışırken diğer taraftan hayatınızda yer alan kişilerin veya karşınıza çıkan kişilerin özgür ve farklı olan kişilikleri nedeniyle iki derede bir arada kalıyorsunuz. Eğer ilişkinizde adil bir paylaşım yoksa ve eğer birlikte olduğunuz kişi sizden farklı düşünüyorsa bu kavuşum, kopmalara neden olabilir. Burada şu nokta çok önemli. Artık ilişki konusunda mutlaka gerçekçi olmak, paylaşım anlamında dengelerin yerli yerine oturuyor mu bunları gözden geçirmek lazım. Eğer tarafların sevgi birliği yüksekse bu görünüm altında, her iki kişi de ilişkilerinde yepyeni bir sayfa açabilirler. Şu aralar lütfen sakin olalım dostlarım. Saat 10:08 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 16:53 Venüs-Neptün görünümü gayet olumlu. Bu enerji ailemizin sorumluluğu, sevdiklerimizin varlığı, toplumdaki yerimiz, önem verdiğimiz değerlerimizle ilgili konuları hassasiyetle ele almamızı sağlıyor. İnsan durduğu yerin, hayatın zorluklarının, bugüne dek yaşadıklarının gayet iyi farkında. Ancak artık huzur bulmak istiyor. Hedefimiz ne ise, onu elde etmekten yanayız. Pürüzlerden bıkmış durumdayız. Saat 21:19 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, mesleki, toplumsal konular, ailevi meseleler üzerinde bir hayli hassas düşünmenize neden olabilir. Dış dünyada koruyucu ve kollayıcı olduğunuz için, fazlasıyla sorumluluk alabilirsiniz. Diğer yandan evliliğiniz, ilişkiniz veortaklarınız bencil davranabilir veya siz bu konularda gerilim altında olabilirsiniz. Bir yandan konumumu koruyayım derken, diğer yandan ilişki meselelerinde aktif olma hali, sizi bir hayli yorabilir. Yapılması gereken öncelikle akıllı bir şekilde beraberliğinizi gözden geçirmek ve ardından mesleki konularda hassasiyetin sınırlarını iyi çizmektir. İki alanda birden savaşan kişi nasıl huzur bulsun ki? Lütfen sakin olunuz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir hafta dileğimle,

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinizle bir arada iken, size haksızlık yapılan geçmiş olayları aklınızdan çıkarın. Hatta unutun. Çünkü, en yakınınızdaki kişi gerçekten sizin sorunlarınızla ilgilenmek istiyor. Gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinizi ona anlatarak, detaylar hakkında fikrini almak sizi rahatlatacak ve öz güveninizi arttıracaktır.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerini düşünmeniz ve yardımsever yapınız imajınızı güçlendirmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir. Aile ilişkilerinizde düzeliyor. Ayın son günlerinde sosyal anlamda veya iletişim kanallarını kullanma konusunda yine çok iyisiniz. Bazı arkadaşlarınızı biraraya getirebilir veya birbirleriyle tanışmasına vesile olabilirsiniz, ama bu esnada çok dikkatli olmalısınız. Temmuz ayına sosyal kelebekler olarak başlayarak, enerjinizi nereye harcayacağınızı şaşırabilirsiniz. Sevgili arkadaşlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın gezegen hareketlerinin bizi nasıl etkileyeceğine dair yazımı da hurriyet sosyalde yazarlar bölümündeki köşemde bulabilirsiniz. Hepinize mutlu günler, sevgi ile kalın...

27 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle keyifli bir gün geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele verebilirsiniz. Zevk aldığınız konularda düşünmeden harcama yapabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ani tepkiler verebilirsiniz. Teknik konularda uyanık olun.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde şansınız çok açık. Yatırım planlarınız için tam zamanlama. Her şeyden mutluluk yakalıyorsunuz. Aileniz sizden övgü ile söz ediyor.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta dış ortamlara bağlı görüşmelerinizde, ortaklı işlerinizde aradığınız sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle esnek ve farklı planlar devreye girebilir. Özel ilişkileriniz önem kazanıyor.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mümkünse tek başınıza vakit geçirip ortağınız veya sevgilinizden uzakta kalmalısınız. Bencil ve şımarık tutumunuzla ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.İkili ve özel ilişkilerinizde çocuk şımarıklığı, fevri çıkışlar, bencil yaklaşımlar sergileyebilir, size değer veren kişilerin kalbini kırabilirsiniz. Enerjinizi zihinsel meydan okumalara ve spor aktivitelerine aktarmalısınız. Hizmet alanınızda işleri yürütmekle alakalı idealize ettiğiniz bir konu veya kurumla ilgili beklentilerinizin karşılanamadığını fark edebilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 60"
Ay
Kova
13° 20' 47"
Merkür
Koç
17° 27' 02"
Venüs
Boğa
02° 37' 02"
Mars
Koç
00° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 49"
Satürn
Balık
16° 41' 25"
Uranüs
Boğa
22° 25' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 58"
Lilith
Başak
23° 29' 00"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>