Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoşlandığınız kişiden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. O kişi en azından şimdilik sizinle ilgili bir plan kurmuyor. Sizin ona olan ilginizin farkında ve bu durumun tadını çıkarıyor.

Bugün ender rastlanan birfırsatı karşınıza çıkabilir. Bu fırsatın önemini ilk bakışta anlayamayabilirsiniz ama sizi çok iyi bir noktaya taşıyabilir. En azından buüzerinde bir kaç gün düşünmenizde fayda var.

Elinizden çıkacak paralar var. Siz de bunun farkındasınız. Bu nedenle bugün ekstra harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Özellikle ev içine harcayacağınız paralar şu an için gereksiz.

Sürekli yüzyüze geldiğiniz bir insan hakkınızda ileri geri konuşmaya başladı. İnsanlara güvenip de sırlarınızı vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay,  gün içinde evimiz veya ofisimizdeki işlerin yoluna konulması anlamında sizi destekleyicidir.  Ancak sürekli  sorumluluklarımızın baskın oluşu  bizi  yıldırabilir. Ev alma, kiralama, satma gibi konular üzerinde durulabilir. Yatırım yapacaksak mutlaka piyasanın durumu gözden geçirilmelidir. Evimizin ihtiyaçlarına öncelik verebiliriz. Saat 17:53 itibariyle Ay-Güneş arasındaki güçlendirici görünüm, kendinizden emin olmanızı sağlıyor. Güven duygunuz sayesinde çıkarlarınızı korumanız mümkün olduğu gibi, hangi alanda nasıl ilerlemeniz gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Yolunuz üzerinde daha önce engel oluşturmuş kişi ve durumları bugün kolaylıkla saf dışı bırakabilirsiniz. Yeni adımlar atabilmek için artık birisinin size yol göstermesi gerekmiyor. Yeter ki siz olumlu düşününüz. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. İkilem yaşatacak bu durumlardan istediğiniz gibi sonuç alacaksınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paranızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Düşünmeden yapılacak harcamalar da sorun yaratabilir. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalısınız, ama bu kişilere sevginizi göstermek için para harcamanız gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızda yeniden gündeme gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu sizi uğraştırabilir. Emlak işlerinizde hareketlenmeler olabilir. Başkalarıyla paylaşımlarınız artabilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara iç sesinizle yaklaşmalısınız. Ev hayatınızdaki koşullarda dalgalanmalar olabilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Durgunluğunuz partnerinizin de gözünden kaçmıyor. Nedenini sorduğunda geçiştirmeniz onda hoş bir intiba bırakmıyor. Aşkınıza güvenmemeye başladı. Onu sevdiğinize inandırmalısınız. İŞ: Gün içerisinde özellikle de gireceğiniz ortamlarda laflarınıza çok dikkat etmelisiniz. Kelimeleriniz büyük kayıplara bile yol açabilir. SAĞLIK: Başkalarının problemlerini fazla kafanıza takıyorsunuz. Aslında sizde bir problem yok.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki olaylar sizi değiştiriyor ve hayatı farklı algılamanıza neden oluyor. İçinizdeki gücü keşfetmeli ve huzurunuzu yeniden kazanmalısınız. Maddi konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz. Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır yapmak istediğiniz projelerinize destek kolaylıkla gelebilir. Bütçe hesapları ve maddi sorunlara çözüm diğer zamanlara göre daha kolaydır. Borç, alacak ve kredi gibi konularda da eşiniz size destek olacaktır. Ruhani ve duygusal boyutta ise üzerinizde oldukça bir etkiye sahip olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>