Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşine ayırdığın zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Bugün size zaman ayırmak istiyor ama siz kararsız kalacaksınız.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Aynı kararlılıkla devam etmek istiyorsunuz. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Önünüze bir eğitim fırsatı çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor, buna ihtiyacı var.

28 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 05:37 Ay-Satürn görünümü fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Saat 07:59 Ay-Venüs görünümü nedeniyle, hem ilişkimizde hem de toplumsal hayatta kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Ne yana baksak bir yanıyla geçmiş diğer yanıyla bugün iç içe geçmiş gibidir. Hatırlarız bir çok şeyi. Sevilmek isteriz, sevmekten yanayızdır. Ancak bunu bize sağlayabilecek kişi nerede diye düşünürüz. Bu saatlerde,  güzel bir gelişme olsa, ruhumuz huzur bulsa, hayat üzerimize bu kadar gelmese diye içimizden geçiririz. Saat 14:14 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Kendimizi güvende ve huzurlu hissetmemiz dileğimle,

28 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız. Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

28 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnandığınız şeyler için savaşmalı sizden faydalanılmasına veya geri planda bırakılmaya izin vermemelisiniz. Sizi dışlamaya çalışan kişilerle başa çıkabilecek zekadasınız. Duygularınızla hareket etmeniz yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başarılı olmak, başkalarının adım atmasını beklemek yerine inisiyatif kullanmak ve biz harekete geçmek istiyoruz. Ancak, Pazartesi yazımızda ele aldığımız gibi hafta genelinde aşk hayatımız, sevgi temalı ilişkilerimiz, güzellik estetik, sanat ve ekonomik başlıklı konularda bir taraftan sürprizler, hoşluklar, yenilikler yaşanırken ve birbirimize yardımcı olma isteğimiz artarken; diğer taraftan, problemler, gerilimler, hırpalayıcı durumlar ön plana çıkıyor. Aşırı sahiplenme, dominant role soyunma, kıskançlık veya güç mücadelelerine bağlı dramatik durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle, akşam saatlerinde, kötü alışkanlıkları veya kötü niyetleri olan kişilerden uzak durmamız veya ilişkilerde takıntılı bir tavır geliştirmemeye çalışmamız ve sakinliğimizi korumamız doğru olur. Venüs'ün konumu bu durumu etkin hale getiriyor. Beklenmedik durumlar yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapıcı ve güçlü bir enerji her tür işinizi ve ilişkinizi kolaylıkla yoluna sokmanızı sağlar. İnsanlarda güven uyandırır, kendisi ve başkalarının hayat tecrübelerini göz ardı etmeyerek birçok girişimde olumlu olarak kullanırsınız. Geçmişe ait sorunlarınız varsa bu süreçte kolaylıkla halledersiniz.

28 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ve ılımlı olmalısınız.

28 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki güçlü bağlantılarhayatınızda yerinizi sağlamlaştırabilir. Özel ilişkilerinizde partneriniz sizi yönlendirmeye çalışabilir veya siz onu yönlendirmek isteyebilirsiniz.

28 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz.Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. Beklenmedik bir ortaklığa girişebilirsiniz. Günün teması ilişkiler olacaktır. Ancak fevrilik, bencillik ve dengesi kaçmış ilişkilerin de tamamıyla sonlanabileceği enerjilere sahip olduğunuzu da unutmamalısınız.

28 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

28 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>