Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin karakteristik özelliklerine savaş açmış gibisiniz. Onun duygularını fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor. Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilirsiniz

Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz. Yorucu birhaftası sizi bekliyor; hafta sonunu dinlenerek geçirmeye çalışın.

Bugünlerde duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir. Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, bu gözle bakmanız gerekiyor.

İkinci hatta üçüncü dereceden ilgilisi olduğunuz konularda, esas kişilerden fazla sorumluluk hissi duyabiliyorsunuz. Onların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlığınız, bundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlara banko oynamanızı gerektirmemeli. Bazı veriler olmadan yargılara varabiliyorsunuz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 03:12 Ay-Uranüs kavuşumu, partnerin beklenmedik tepkilerde bulunabileceğini, ilişkinin niteliğine göre sürpriz bir karar verebileceğini işaret ediyor. Oysaki yeni çözüm yollarınız açık. Bir daha duruma bakınız. Belki de uygun bir yol belirlenebilir. Saat 10:46-13:03 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında olacağız.  Partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 13:03 Ay-Boğa burcu geçişinde, güvenlik olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha düşünürsünüz. Kayıp-kazanç anlamında yaşadığınız her şeyi gözden geçirirsiniz. Her ne olursa olsun, insanın kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini ve yaşanılan hiçbir şeyin tesadüf olmadığını bilirsiniz. Güvenliğimizi her anlamda önemsememiz dileğimle,

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz. Katılacağınız dost toplantılarında farklı bir karizma içinde karşı cinsin, ilgisini kolayca çekeceksiniz. Çevrenizde, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nakit akışınız düzene girmeye başlıyor. Borçlarınızı tahsil edebilir, ödemelerinizi tamamlayabilir ve artık biriktirme moduna geçebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Zekanızı doğru kullanmanız durumunda imajınızı,hayatınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren olumlu gelişmelere açık iki haftalık süreç başlıyor.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde daha fazla sezgilerinizle hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Gün içinde çevrenizdekilerle uyum içinde olmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda ortaklı konularda yorucu koşullar oluşabilir. Parasal işlerinizi toparlamanız sizin için faydalı olabilir. Sıkışıklıkları çözmeniz gerekebilir.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Umursamaz tavırlar içine girip, çevrenizde antipati toplayabilirsiniz. Tepki vermekse amacınız bunun sınırını iyi ayarlayın. Diş sağlığınıza özen gösterin.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız ve mantığınızı bir arada götürmeye çalışarak ne doğru duygusal kararlar ne de doğru mantıksal kararlar alamazsınız. Özellikle sorununuz olan kişilerle konuşmalarınız karşılıklı olarak kırıcı bir dilde gelişir. Olayları ve insanları oluruna bıraksanız her şey düzelecektir.

29 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda sabah saatlerinde mantıklı olabilirsiniz. Öğleden sonra parasal işlerinizi halletmeli ve işinizi destekleyecek kararlar içinde olmalısınız.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ilişkiniz ve ortaklığınız için kafanızı yorduğunuz ancak bir sonuç da elde etmediğiniz düşük enerjilere sahipken, öğle saatlerinden itibaren hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçireceksiniz.İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sağduyu ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir gün deneyimleyebileceksiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

29 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 33"
Ay
Kova
16° 50' 27"
Merkür
Koç
17° 34' 14"
Venüs
Boğa
02° 55' 31"
Mars
Koç
00° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 20"
Satürn
Balık
16° 42' 43"
Uranüs
Boğa
22° 26' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 48"
Lilith
Başak
23° 30' 40"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>