Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Bugün sevgilinizle aranızda farklı bir yakınlaşma olabilir ya da hoşlandığınız biri var ise onunla konuşabilme fırsatı bulabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça becerikli davranmayı başaracaksınız. Genel bir kaygısızlık içine girebilirsiniz ancak ayrıntılara olan ilginizi kaybetmiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kendinizi gereksiz karamsarlıklardan ve öfkelerden uzak tutmanız gereken bir gündesiniz. Davranışlarınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı dostlukların değerini çok daha iyi anlayacaksınız. Sıkıntıya düştüğünüz bir konuda dost yardımı almak sizi sevindirecek. Sevdiklerinize yeterince zaman ayıramamak sizi bazen işinizden uzaklaştırsa da iyi bir konumda olduğunuzun bilincindesiniz ve bu konumu korumanın gerektirdiği öz verinin de farkındasınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, geçmişte yaşanmış, sizde iz bırakmış meseleleri hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Partnerinizin tutumu, veya ufak tefek olsa bile sorunlar gerginlik yaratabilir. Bu durumda elden geldiğince bilinçli ve sakin olmakta yarar var. Saat 22:51 Ay-Boğa burcu geçişinde, huzurumuz ve güvenliğimiz son derece kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Geçmişe yönelik herhangi bir konu gün içerisinde çözüme kavuşabilir. Açık sözlülüğün üzerinde. Liderliğini gözler önüne sermek adına, birçok işi üstlenmek isteyebilirsin. Fakat bu durum çalışma arkadaşların bazı kıskançlıklar sergilemesine neden olabilir. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, bugün beklemediğin bir anda görüşme daveti alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, sosyal medya aranızda bir inatlaşma ve kıskançlığa dönüşebilir. Kendini ifade ederken, sakin ve yapıcı olmanda fayda var. Duygularını paylaşmaktan çekinmemen, yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinin gündemini bir anda değiştirebilir. Akşamı tamamen kendine ayırarak; merak ettiğin filmi izleyebilir, kitap okuyabilirsin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün manevi dünyanızı aydınlatacak olaylar yaşayabilir eş veya partnerden hiç ummadığınız özel destekler alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise size verilen sorumluluklar sayesinde maddi açıdan büyük bir rahatlama yaşayabilir önemli bir birikim sağlayabilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kurmuş olduğunuz hayallerinizi gerçekleştirmek için keyifli zamanlar içerisindesiniz. Bugün beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Başlangıçlar yapmak için şanslar sizinle olacak. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün olur. İstediklerinizi rahat bir şekilde yapma şansınızın olması mümkün. Eşinizle ortak konularda dengede olursunuz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Koç'ta ilerlerken ilişkiler biraz daha hassasiyet gerektirebilir, evliliğiniz, birlikteliğiniz veya ortaklığınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Özellikle ilişkiler konusunda sabırlı olduğunuzdan, aceleci davranmadığınızdan emin olmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu sıralar hayatınızı yeniden kurmak adına herşeyi gözden geçireceğiniz ve planlarınızı kuracağınız bir dönemdesiniz. Parasal konular zaman zaman sizi aşağıya çekse bile, hiç aldırmayın.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü alacak verecek dengesinde bir sorunu halletmek zorunda kalabilirsiniz.Beklediğiniz ödemelerle ilgili sıkıntı çekilebilir. Hiç olumsuz düşünmeye gerek yok. Evren daima kendi içindeki dengeyi koruyu size en sağlıklı çözümü sunacaktır. Sabırlı olun.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>