Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler sıcak olduğu halde küçük kaçamaklar hoşunuza gidiyor. Bir gün sevgilinizde size aynı şekilde karşılık verebilir dikkatli olun. Bugün sizden şüphelenebilir ve size bazı sorular sorabilir. Hazırlıklı olun.

Ailevi sorunlarınızı kendinizi işinize vererek unutmaya çalışacaksınız. Ancak zaman zaman dikkat dağınıklığı da yaşayacaksınız. Özel sorunlarınızıarkadaşlarınıza anlatmamalısınız.

Yakın ilişkilerde paylaştığınız kaynaklar, parasal konular önemli bir gündem oluşturabilir. İlişkilerinizde güven çok önemli. İlişkilerinize zarar vermeden paylaşım sorunlarını çözmek size düşüyor.

Kibriniz ve yüksek gönüllüğünüz iyice belirginleşti. Şu günlerde hem sabır, hem de huzura ihtiyaç duyuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genelde rahat bir ruh hali içinde olacaksınız. Bugün bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi sizi çok mutlu edecek ve zaman zaman bu mutlu psikolojiyi üzerinizde taşıyacak , sevdiklerinize mutluluğunuzu yansıtacaksınız. Bugün aile yakınlarınızdan alacağınız bir haber sizi oldukça şaşırtacak. Bunun yanında bugün uzun zamandır konuşmadığınız bir yakınınızla konuşma fırsatı bulacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, güven unsurunu bilhassa önemsediğimiz bu saatlerde huzurumuzu kaçıran insanlardan uzak dururuz. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün, mali ve duygusal konular üzerinde iyileştirmede bulunmak, kendinizi güvende hissetmek adına önem taşıyor. Miras, hukuki alacaklar, kredi, nafaka gibi konuların bir an önce çözüme kavuşmasını isteyeceğiz. Eğer hedefinize uygun şekilde ilerlemiyorsanız, ilişkinizde sorunlar varsa veya altından kalkamadığınız bir takım problemler yaşıyorsanız bu saatlerde biraz huzursuz olabiliriz. Ne yöne gidiyorum ve aslında gitmek istediğim yön nedir? Diyerek şöyle bir durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün enteresan tesadüflerle karşılaşabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin biriyle telefon ya da yüz yüze bir araya gelebilir ve seni farklı duyguların içine sokacak konuşmalar yapabilirsin. Gün içerisinde tanışacağın kişiler, önemli dostlukların başlangıcı olabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, beraber olduğun kişi önem verdiğin bir konuyla ilgili beklemediğin anda seni şaşırtabilir. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Terazi burcuysan, daha sağlıklı kararlar almak adına üçüncü kişilere rest çekebilirsin. Bugün aynı zamanda sevdiklerine karşı toleranssız tavırlar sergileyebilirsin. Stresli ruh halin baş ağrısı olarak dönebilir. Kendine daha çok dikkat etmelisin.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam standartlarınızı yükseltmek ve maddi konularda kendinizi güvence altına almak niyetiyle bazı atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Fakat bu konuda kendisine güvendiğiniz kişilerden fikir almak ve tamamen kârlı yatırımlar yapmak amacında davranmak istediğiniz gözüküyor.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak bir para konusu üzerinde daha planlı olmaya bakmalısınız. Kimi zamanda hesapta olmayan, ani koşullar harcamalara yol açabilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinste kesinlikle ne aradığınızı bilmelisiniz. Çünkü partneriniz için sevgi her şeyin üstünde geliyor. Romantik akşam saatlerinde birlikte olarak onun gönlünü almış olursunuz. PARA: Bugün işyerinizde bazı sarsıntılar geçirebilirsiniz ama panik yapmanız için sebep yok. Yeni yapılanmalar söz konusu. SAĞLIK: Bugün kan dolaşımınızda çıkan sorunlar karbonhidrat tüketiminden kaynaklanıyor. Şekerlemeler kan dolaşımınızı kötü etkiliyor.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha içsel ve daha kendinize dönük bir gün geçirmek isterken, arkadaşlarınız ve çevreniz sizi yalnız bırakmak istemeyebilirler. Sezgileriniz çok kuvvetli, içinize bir şey doğduğu zaman hemen oluyor. Alışveriş ve para harcamalarınız artabilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü uluslararası konular, yabancılar, hukuki kararlar, eğitimler, uzak seyahatlerle ilgili beklediğiniz geri dönüşleri alırsınız. Ayrıca tanıtım faaliyetleri medya planlama, web sitesi çalışmalarına yönelik pozitif bir gün. Görüşlerine değer verdiğiniz kültürlü biriyle tanışabilirsiniz. Aranızda hemen duygusal bir çekim oluşabilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>