Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha önce önem vermediğiniz konulara karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Bu arada eski ilişkilerinize ait düşünceler kafanızı daha fazla meşgul ediyor olabilir.

Bugün yüksek enerjinizi neşenizle birleştirerekarkadaşlarınıza her konuda yardımcı olacaksınız. Gözünüzden kaçmayan eksiklikler için bile hoşgörüyü elden bırakmayacaksınız.

Bugün, maddi konulara yönelebilirsiniz. Yapacağınız kişisel girişimlerde hızla yol alabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak bugün çok daha rahat olabilir.

Hesapta olmayan gelişmeler günlük yaşamınızı aniden değiştirebilir. Bugün, duygusal hareket etmemekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden olabiliyor. Bu gün bu konuda yeni şaşkınlıklarınız olabilir. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda görünmüyorsunuz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni güne aşkla başlıyorsunuz. Bugün hoşlandığınız kişinin de size boş olmadığını görebilirsiniz. Aşk bana artık gelmez dediğiniz an bir gelişme yaşayabilirsiniz. Her konuda şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Enerjiniz yüksek mutlu olduğunuz bir gündesiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir durumla ilgili de gelişme yaşayabilirsiniz. Saat 01:29 itibariyle yöneticiniz Venüs, Oğlak burcuna giriş yapıyor. 1 Mart'a kadar ailenizle ve evinizle ilgili çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile içindeki bir sorun tatlıya bağlanabilir. Ailecek birbirinize daha fazla bağlanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir birey ailenize katılabilir. Bu bir evlilikle de olabilir bir bebek haberiyle de olabilir. Ayrıca ev değişikliği düşünenler arzu ettiği fiyatta bir ev bulabilir. Kendi evlerini de kiraya vermek veya satmak için bir alıcı bulabilirler. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını düzenliyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. İş arkadaşlarından alacağın tüyo ile kolları sıvaman diğer ekip arkadaşların tarafından fark ediliyor. İstediğinden fazlasını elde etmek isteyip, şansını zorlamak isteyebilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Bugün, iki konu arasında seçimini yapmalısın, bir yandan özgürlüğüne düşkün hallerin diğer yandan aşk hayatında dikkatsizliğin göz önünde bulunmana neden olurken, bu kadar merkezde olmak pek hoşuna gitmeyebilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsin. Günün sonuna doğru evde ufak çaplı düzenlemeler yapabilirsin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terazi burçları haftaya biraz gergin ve akılları dolu bir şekilde başlayabilirler. Enerjiniz düşük değil, her şeyi yapabilecek gücünüz var. Sadece aklınız dolu ve kendinizi farklı hissediyorsunuz. Aşk hayatınızda geleceğe yönelik gelişmeler söz konusu olabilir. Bu kısımda da bazı konularda biraz şüpheleriniz var. 

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinize yeni konular eklenebilir. Değişiklik yapacağınız planlarınız olabilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle çok daha rahat ilerleyeceğiniz bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde yaşanılacak kopmalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Etrafınızdakilerle inatlaşmamaya çalışın. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık hayatınızın genel konusu olsa da bugünlerde bunun hiç istemediğiniz kadar arttığını görebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sorumluluklar nedeniyle tedirgin ve huzursuz olabilirsiniz. Olayların iç yüzünü araştırıp sonuca varmak isteyebilirsiniz. Hesap verme durumunda kalmadan ilerlemek için bilgileri kendinize saklayın.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Yakınlarınız ve gençlerle ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile meseleleri, tüm dikkatinizi üzerlerinde toplayabilirler. Ailevi sorumluluklar, evin ihtiyaçları, halledilmesi gereken sorunlar ve benzeri konular nedeniyle arkadaşlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yine de üzerine eğildiğiniz her işi hızla tamamlamanız olasıdır.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 23" R
Ay
Koç
12° 19' 15"
Merkür
Koç
19° 56' 40"
Venüs
Boğa
07° 39' 51"
Mars
Koç
03° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 02' 10"
Uranüs
Boğa
22° 39' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 36"
Lilith
Başak
23° 56' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>