Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona gösterilen ilgi, sizde gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşüyor. Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı gizli bir rahatsızlıkla yaşıyorsunuz. Bu, kendinizle hesaplaşmanız gereken bir sorun olarak karşınızda duruyor.

İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi.

Parayla zaaflı ilişkiler içinizi karartmamalı. Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birikimler sağlayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde toplu para yatırmanız gereken bir katılıma, çok düşünerek ortak olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleciliğiniz yersiz paniklere neden olabiliyor. Öngörülü imajınız, sizinle alakalı insanları koşuşturmalar içine sokabiliyor. Yakın çevrenizde sağlıklı sorunu yaşayan bir arkadaşınızla ilgili beş, altı kişi değişik ölçülerde endişe yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme bazı endişelerinizin artmasına yol açabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 06:39 itibariyle Ay-Mars arasındaki zorlu görünüm, kişisel girişim, ikili ilişkiler ve finansal kazançlarınız anlamında kararlılık ve doğru bir yön belirlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Bir yandan hassasız, diğer taraftan mücadele etmek lazım. Ancak Mars etkisi altında karar verememe, vazgeçme, durup bekleme, her şeyi oluruna bırakma şeklinde tepkilerde bulunabiliriz. Saat 08:36 Ay-Neptün etkisi, geçmişi unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmeniz yönünde sizi rahatlatıcıdır. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, mesleki konularda ve sorumluluklarımız anlamında ister istemez hassas düşünüyoruz. Güven içinde yaşamak istiyorsak doğal olarak dikkatli hareket etmekte, kazanç-kayıp hesabımızı iyi yapmakta yarar var. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan güven içinde yaşama arzusu diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden etkilenmeden vereceğin kararlara odaklanabilirsin. Kalbin boşsa birisiyle tanışabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ve dostluk konuları üzerine yeni anlayış kalıpları kazanabilirsiniz. Bir dileğinize ve umudunuza kendinizi daha yakın hissedebileceğiniz olaylar deneyimleyebilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Tepkisel davranabilirsiniz. İlişkilerinizi dengede tutmaya özen gösterin.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz şeyler konusunda tatmininiz yükselecek. Parasal konularda çevrenize yardım edeceksiniz. Bugün, güzel bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcunda seyahat eden yönetici gezegeniniz Venüs, size kendinizi değerli hissettirecek.Elinizdeki işlerden umduğunuzdan daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Ama bu gelir eski borçların ödenmesi için de kullanılabilir. İşinizde kalıcı proje girişimlerine imza atabilirsiniz. Sevdiğinizle tutku yaşamalısınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 17" R
Ay
Balık
18° 39' 39"
Merkür
Koç
18° 49' 46"
Venüs
Boğa
05° 40' 17"
Mars
Koç
02° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 39"
Satürn
Balık
16° 54' 07"
Uranüs
Boğa
22° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 15"
Lilith
Başak
23° 45' 30"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>