Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir.

İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak.

Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor. Bugün ya da yarın, şehir dışındaki bir arkadaşının para gereksinimine destek olmanız gerekebilir.

Gönlünüzü sürekli hoş tutan bir arkadaşınızın, çıkarcı olduğuna dair duyumlar alıyorsunuz. Bunu dikkate alıyor, ama bu konuda onunla konuşmayı onur kırıcı bir davranış olarak görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına bugünden başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız. İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici ve bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay ve Mars kavuşumuna, Jüpiter'in karşıtlık yaptığı sabah saatlerinde eğitim hayatınızda agresif olabilirsiniz. Seyahatlerinizde hızlı hareket etmek isterken sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Saat 12:06'da Ay'ın boşluğa girmesiyle zihninizi rahatlatacak konulara vakit ayırmanız iyi olacaktır. Merkür ve Uranüs bugün Boğa burcunda kavuşuyor. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için sürpriz bir para elinize geçebilir. Bu haberle beraber rahatlayabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artıyor!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Gün finans ve bütçe yönetme kısmında sana ekstra sorumluluklar veriyor. Aceleye gerek kalmaz ise gün içinde yapacağın organizasyonlarda hem katılımcı hem de teşvik edici olabileceksin. Gün içerisinde eksi konuları açmak isteyebilirsin. Özellikle aile içinde yaşanan tatsızlıklara kafan hala bozuluyor. Aile bireyleri arasında en güvendiğin insanla konuşursan, seni biraz olsun rahatlatabilir. Evli bir Terazi burcuysan ve çocuk sahibiysen, onun geleceği hakkında eşinle planlar yapabilirsin. Sadece kendini düşünmediğin bir gün. Bugün sohbet ettiğin kişi ile benzer ilişki problemi yaşaman empati geliştirmeni sağlayacak.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sonlanması gereken bazı ilişkilerinizi bitebilirsiniz. Bitmesi gereken ilişkileriniz için ısrarcı davranmamalısınız.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kopmalar yaşanabilir. Akşam saatleri keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün olabilir. Problemler olsa da sizden kaynaklanmadığını bilerek vicdanınızı rahatlatabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçsel duygulardan sıyrılıp kendinizi sosyal dünyaya bıraktınız. Kendinizi düşünmenize rağmen, kendiniz ile derin bağlar kurmanıza rağmen, içinizde fırtınalar kopmasına rağmen, sanki hiçbir şeyiniz yokmuş gibi davranmayı tercih ediyorsunuz. Eğer problemler varsa ötelemeniz bir işe yaramayacaktır.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay'ın öğle saatlerinde burç değiştirmesiyle birlikte hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu ortaklıklarınız üzerinde hızlı değişimlere neden olur. Yeni tekliflere açık bir gündesiniz. Ortağınızın parlak fikirlerine kulak verin. Kredi, borçlar ve ödemelerde hızlı ani karar değişikliğine gidebilirsiniz. Acele işe şeytan karışabilir bunu sakın unutmayın. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün ne kadar artarsa artsın, dikkatiniz, eğlenceye odaklandığınız için dağınık olabilir. Yaratıcılığınızda artış olması ve hayalgücünüzün de genişlemesi, rutine uyum sağlamanızı zorlaştıran diğer etkenler olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 18" R
Ay
Balık
01° 06' 12"
Merkür
Koç
18° 05' 57"
Venüs
Boğa
04° 10' 06"
Mars
Koç
01° 42' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 30"
Satürn
Balık
16° 47' 55"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 23"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:43

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>