Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda güzel bir döneme girdiniz. Sevdiğiniz insan size karşı çok yakın davranıyor ve sizin her şeyinizi önemsiyor. Bu yüzden kendinizi mutlu ve şanslı hissediyorsunuz. Bugün sevgilinizden hediye alabilirsiniz.

İş yaşantınızda bazı beklemediğiniz gelişmeler gün içinde moralinizi bozacak. Fakat bu moral bozukluğu fazla uzun sürmeyecek. İş arkadaşlarınızın desteği ve alacağınız bir haber sizi kendinize getirecek.

Parasal konularda eliniz oldukça sıkı. Bu yüzden sevdikleriniz tarafından tepkiyle karşılanabiliyorsunuz. Bugün yine yapmanız gereken bazı lüzumlu harcamaları yapmayacak ve yakınlarınızı sıkacaksınız.

Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle ağız dalaşına girebilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda aşırı hassas olabilirsiniz. Özellikle aile yakınlarınızın davranışları konusunda çok hassas davranabilirsiniz. Bugün kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde bazı kimseler tarafından sevilmiyorsunuz. Siz de bunun farkındasınız. Bugün bu kimseler ile muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Onlardan uzak durmaya çalışacak ama duramayacaksınız.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü, maddi açıdan güven içinde yaşama arzumuzu işaret ediyor. Tüm zihnimiz ve duygularımız bu konuya odaklı çalışıyor. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, hem ev-aile hem de mali konular üzerinde güçlenme yönünde tüm kararların tekrar bir ele alınmasının önemini vurguluyor. Vergiler, muhasebe, kredi ile borçlanma gibi meselelere ilerisi adına güvenli yoksa değil mi diyerek bakmanızda yarar var. Hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimi göstereceğiz. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunlara önem vereceğiz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı alışkanlıklarının artık değiştirme zamanının geldiğini fark edebilirsin. Geçmişe dayalı maddi sorunlar tekrardan gündeme gelebilir ve seni bir yükümlülüğün altına sokabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte günübirlik seyahate çıkabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla yapacağın sohbet kendini iyi hissetmene neden olacak. Aile içindeki bazı durumlar çıkmaza giriyor gibi görünse de umutsuzluğa kapılma. Zaman bu çetrefilli durumun üstesinden gelecek. Yeter ki sabırlı ve yapıcı davranışlarda bulun. Bugün aynı zamanda beslenmene özen göstermen gereken bir gün.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler arenasında hiç beklemediğiniz bir anda kendinizi karşı tarafa hesap veriyorken bulabilirsiniz. İstemeyerek de olsa yaptığınız hatalardan ötürü kendinizi affettirmeniz ve karşı taraftan da özür dilemeniz gereken durumlar oluşabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle daha çok ilgilenmelisiniz. Sağlık ve diyet konularına özen göstermekte fayda var.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARİYERİNİZE odaklı planlarızı yapabileceğiniz bir haftadasınız. Gezegenlerin uygun konumda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz. İstekleriniz giderek büyüyor. İçinizden öfke ve gerginlik duymanız mümkün. Olayları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Aceleci ve sabırsız olabilir, anlayışsız davranabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay sizin gibi bir Venüs burcu olan Boğa'da ilerliyor bugün. Karşınızdaki kişinin sizi maddi ve manevi şımartmasına, üzerinize düşmesine izin verebilirsiniz. Alacağınız hediyeler, duyacağınız sözler size keyif verebilir, özel anlar paylaşmaktan keyif duyabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim gündelik hayatta enerjinizi düşürse de sezgilerinizi güçlendirecektir. İçinize doğan her şey bugün gerçekleşebilir. Parasal konularda radikal kararlar almak için uygun bir gün değil. İyi düşünmek gerekir. Riske açık konular belirsizliğini korur.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>