Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizdeki gerginliği ancak akşama doğru atacaksınız. Para ve maddiyat konularındaki belirsizlik daha bir süre devam edecek. Sevdiğiniz insanlarla görüşme olanağı bulup, onların size olan ilgisini gördükten sonra daha ılımlı ve uyumlu bir ruh haline kavuşacaksınız. Bir büyüğünüzün rahatsızlığı aile gündemine oturmuş durumda. Bu da sizde çeşitli kaygıların oluşmasına etken oluyor.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcu seyri, bilgi sahibi olmanızı, aktif hareket etmenizi sağlayan alanlarda enerjinizi yükseltiyor. Ancak bir o kadar da laf söz ortalarda çoğalıyor. Söylenenlere akıl ve mantık çerçevesinde bakmakta yarar var. İş, ailevi meselelerde, bilgi edinme, araştırma anlamında işlerde planlamada bulunarak ilerlemekte yarar var. Aceleye getirmeden enine boyuna düşünelim. Bu enerji, zaten bilgilenmeye önem vermemizi sağlar. Çok okuruz, çok konuşuruz, bağlantılarda bulunmaya çalışırız. Anlamak isteriz. Anladıklarımızı doğru biçimde yerli yerine koyarsak, zamanı gayet olumlu değerlendirmiş oluruz. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, görüşme, yolculuklar ve gelişmelerin çocuk, eğitim,veya yerleşim yönünde etkili olacağının işaretçisidir. Yeni bir ilişkiye başlamak, sosyal etkinlik, çocuklarınızla ilgili bir gelişme, grup veya sergi, sunum yönünde de etkilidir. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefe yönelik düşüneceğiz. İnsanları ikna edebilecek güçteyiz. Farklı çözümlere açığız. Grup faaliyetleri, ürün tanıtımı, insanlara ulaşarak etkileme becerimiz de yükseliyor. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toparlanmakta zorlanabileceğin bir gün. Günün kalitesi halletmen gereken işlere kendini çok fazla veremeyeceğini vurguluyor. Aynı zamanda ortaklığın ve ikili ilişkilerin adına önemli bir gün olacak. Uzun vadeli hedeflerini ve projelerini hayata geçirmek adına çevrendekilerden destek görebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Terazi burcuysan mevcut sorunlarla ilgili net ve açık konuşmalar yapabilir, nihai karara varabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, çözüm odaklı olmak adına daha akılcı düşünmeye çalışacaksın. Bugün aynı zamanda, bir araya geleceğin arkadaşlarınla gündemin sorunları üzerine sohbet edebilirsin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata dair yaşadıklarınız üzerinden genel bir değerlendirme yapabilir ve içinizdeki kuşku ve şüphe ile bir takım olayların iç yüzünü araştırmak isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşanan bir olayın gün yüzüne çıkmasıyla birlikte şüpheleriniz doğruluk kazanabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflediğiniz konularda eğitimler alabilirsiniz. Teknik konularla ilgili işler gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için iletişiminizi ve ikna etme yeteneklerinizi rahatlıkla kullanırsınız. Sevgilinizle veya eşinizle keyifli anlar paylaşmanız mümkün. Kendiniz için alışverişe çıkabilir marka ürünlerini tercih edebilirsiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEP güzel görünmek istiyor ve kişisel bakımlarınızı aksatmıyorsunuz. Bu durumunuz aşkta şansınızı arttırıyor. Ancak durumu abartmayın. Daha sakin olmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık ve dostluk ilişkileri konusunda son derece iyimser ve pozitif bir yaklaşım içinde olabilir, pek çok kusuru veya hatayı görmezden gelebilirsiniz ancak bunun size zarar verebileceğini unutmamalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız uzaklardan alacağınız kısa bilgilerle, değişebilecek seyahat programlarıyla başlıyor. Ev ve aile sorumluluklarınız, arkadaşlarınızla veya geleceğiniz için yapacağınız planlarda üzerinizde yük oluşturabilir, içsel streslerinizle haftabaşında başetmelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün size yorucu ve zor gelebilir. İstemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir ve sıkıntı duyabilirsiniz. sakin olun ve olayların gelişmesini bekleyin. Sabırsız ve olumsuz duygulardan uzak durmaya çalışın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>