Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın yükseldiği bir gündesiniz. Bu duygu yoğunluğu ister istemez onu da etkiliyor. Bu yüzden de kafası karışıyor. Tam bir kısır döngü içerisinde çalkantılı bir aşk hayatı yaşıyorsunuz.

İşinizle ilgili önünüzde çeşitli seçenekler duruyor. Bunlardan hangisini seçeceğiniz konusunda ancak zaman ve o anki durumlarınız etken olacak. Şu anda elinizdeki işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz.

Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Yaptığınız bir işin karşılığını fazlasıyla aldınız. Artık parasal konularda daha atak ve daha hırslı davranmayı tercih edeceksiniz.

Şu aralar iyi giden şansınıza fazla güvenip davranışlarınızda aşırılığa kaçmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişik zamanlarda fasılalı olarak ele aldığınız bir konuyu bugünlerde yeniden gündeme getireceksiniz. Kendinizi yeterince değerlendiremediğinizi düşündüğünüz ortamlarda oluşturacağınız daha yoğun ilişkiler, size yeni açılımlar sunabilir. Dolaylı tanışmalarda karşılıklı etkilenişimler söz konusu. Bugünler arkadaşlık ilişkileri bakımından farklı zenginlikler içinde olacaksınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda hareketini sürdürdüğü bir güne başlıyorsunuz. Kariyer hayatınıza odaklanacağınız bir günde olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz mevkiye ulaşabilecek fırsatlar karşınıza bugün itibariyle çıkabilir. Yöneticiniz Venüs'ün bugün Jüpiter ile yaptığı uyumlu kontak sayesinde ilişki ve evlilik hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde şansınızın açık olduğu bir zaman diliminde olacaksınız. Ortak açtığınız işiniz varsa güzel gelirler elde edebilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarını gösteriyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün telefonun hiç susmayabilir. Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün olabilir. Değişmenin olumlu taraflarından birini yaşayacaksın. Eğer çalıştığın işyerinde mutlu değilsen geçmişte birlikte çalıştığın insanlarla yeniden anlaşmaya gidebilirsin. Sorumluluklarından kaçan kişilerle çatışabilirsin. Kalbin boşsa, aşkın kapına gelmesi an meselesi, hazır ol! Ani bir kararla ev değiştirmek, hatta ev sahibi isen kiracınla bu konuda görüşmek isteyebilirsin. İster istemez duygusal tarafın ağır basabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, içinde onlara karşı büyük bir özlem duyacaksın.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşamınızda çözemediğiniz konuların çözülmesiyle beraber önemli durumların açığa çıkması söz konusu olabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki statünüz, hedefleriniz hakkındaki hassasiyetiniz artacak. İlişkiler e ailevi temalar da ön plana çıkabilir. Daha sistemli düşünmeye başlayabilir, ailevi konuları gözden geçirebilirsiniz. Kendiniz veya eşinizin istekleri arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yapıcı olmakta fayda var. Olaylara dengeli yaklaşmaya bakın.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin karmaşık soruları sizi şaşırtabilir. İş konularında girişimci olmak ve plan yapmak için uygun bir gün olacak. Aile iletişimine önemi arttırmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi burçları için zorlu bir gün olabilir. Hem fazla öfkeli hissedebilirsiniz hem de bir miktar yorgun hissedebilirsiniz. Bugün birçok Terazi burcu özgüven eksikliği yaşayabilirler. Bu kadar duygusal olduğunuz bir günde yeni kararlar almamaya, günlük işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız ve kendinizi bir amaca adama arzunuz yüksek. Ortak gelirler alanında gelişmeler yaşanabilir. Tazminat, borç alacak konularında hassasiyetler tetiklenirken kararlar netleşebilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki şanslı görünüm ikili ilişkilerinizden yarar sağlayacağınız bir güne işaret ediyor. Karşılıklı sevgi ve anlayışla pek çok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Hayatın olumlu yönlerini yakalamaya çalışın. Doğada yürüyüş yapmak ve kendinize zaman ayırmak ruhunuza iyi gelir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 59" R
Ay
Balık
01° 16' 18"
Merkür
Koç
18° 06' 21"
Venüs
Boğa
04° 10' 58"
Mars
Koç
01° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 40"
Satürn
Balık
16° 47' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 14"
Lilith
Başak
23° 37' 28"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>