Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olmanıza yol açabiliyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, sizi gelecekte üzeceğe benziyor. Akşam bir para tartışmanız olabilir.

Çok geniş biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz, bazı önyargılardan kurtulmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırmak için çaba harcayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Ama yine de aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi ne kadar tanışmış olduğunuza iyice dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, dışa dönük Yaylar için gayet olumlu bir enerji. Kendimiz adına belirlediğimiz yolda ilerlemek bu enerji sayesinde mümkün. Hatta bir çocuk kadar özgürce hareket etmemiz kolay. Saat 18:22 Ay-Mars karşıt etkisi, bireysel hareket etmenin, özgüven duygumuzla fikirlerimizi dile getirmenin, yeni ve eğlenceli bir şeyler yaşama arzumuzu yükselticidir. Baskıya gelemeyiz. Kafamıza bir şeyi takmışsak ondan vazgeçmeyiz. Dostlarımızla bir araya gelebilir, özel bir gün geçirebiliriz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, yaşadığınız zorlu tecrübelerin sizde bıraktığı izleri bu güçlü enerji sayesinde silebilirsiniz. Sizi hayat yordu, üzdü ve hiç hak etmediğiniz zorluklar yaşadınız. Şimdi yeniden bedeni ve ruhu toparlama vakti geldi. Bu görünüm yakın bir zamanda ailevi konulardan, ilişkilerinize kadar sizi memnun edecek gelişmeleri işaret ediyor. Hayat yavaş yavaş yeni bir anlam kazanmaya başlıyor. Gizli düşmanlıklardan sizi koruyucu manevi bir güce sahip olabilirsiniz. Sezgileriniz yükselir. Manevi yardımda bulunduğunuz insanların duaları size şifa olur. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı fikirlerini ortaya koyarken, çevrende farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana bugün daha çok hitap edebilir. İstediğini almakta zorlanmayacağın bir gün. Ancak sosyal hayatın bir anda hareketlenirken karşına çıkan aksilikleri bir şans olarak görmeye başlıyorsun. ?İyi ki bu kişiden uzak durmuşum ve bu ilişki başlamamış? diyebileceğin olaylar yaşayabilirsin. En yakın arkadaşlarından birinin yaşadığı gizli aşka tanık olman seni allak bullak edebilir. Ancak bu günlerde sadece kendine odaklanmak ve ilişkilerine renkli arayışlar katmayı düşünmelisin. Duygusal yoğunluğunu sıkıcı bulan birinin uzun zaman yanında kalamayacağını bilmelisin.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sağlığınız ile ilgili konularda daha temkinli davranarak ileride oluşacak olumsuz durumlara karşı tedbir almalısınız. Her türlü sorumluluğunuz gibi bunu da yapmanız gereken birolarak kabul etmelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konulardaki girişimlerinizde bitişler olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizden maddi destek alabileceksiniz. Sevgilisi olanlar romantik bir seyahat sizi bekliyor.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuza ilerleyen Merkür ile birlikte artık gezmeye, yeni insanlar tanımaya, öğrenmeye, bilgilenmeye hazırsınız. İletişim kapılarınızı ardına kadar açabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sporla çok daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu tempo karşısında tek yapmanız gereken sınırları korumak olmalı, zira gereğinden fazla yorulabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyalleşme arzunuz artarken, huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. İşten gelen gelirde düzenlemeler söz konusu olabilir. Ara verdiğiniz eğitimlere dönebilirsiniz. Dengeyi korumak gün boyu önemli.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında Aslan burcunda seyahat eden Ay size uzaklardan haber taşıyacak. Eğitimler, tanıtımlar, devletle olan ilişkiler içinde son derece hareketli bir gündem karşınıza çıkar. Akademik ortamlarda bulunabilir, yurt dışındanteklifi alabilirsiniz. Vize, pasaport gibi evrak işlerinizi hızlandırın.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 37" R
Ay
Koç
24° 46' 43" R
Merkür
Koç
20° 35' 29"
Venüs
Boğa
08° 42' 27"
Mars
Koç
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 22"
Satürn
Balık
17° 06' 19"
Uranüs
Boğa
22° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 05' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 23"
Lilith
Başak
24° 01' 54"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>