Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi bugün de gerçekleştirmeniz zor gibi. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen sizin dışınızdaki gelişmeler bunu engelleyecek. Görüşebilirsiniz ama baş başa kalmanız mümkün değil gibi gözüküyor.

Birarkadaşınızın özel yaşamındaki sorunlar hepinizin ortak sorunu oldu adeta. Sizden hemkonusunda hem de özel sorununu çözmesi konusunda destek istiyor. Siz de bu desteği esirgemiyorsunuz.

Bugünlerde elinize geçen bir miktar parayı akılcı yatırımlarda değerlendirmek istiyorsunuz. Bunun için bir girişimde bulunabilirsiniz.

İş ortamınızdan biri ile aranızda istemediğiniz bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği fazla uzatmamaya özen göstermelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu geçen bir haftadan sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken o kadar çok özel işiniz var ki. Hepsini bugüne yığmak bazı ziyaretlerinizi aksatabilir. Geç saatlerde yapacağınız ani bir program sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, beklediğiniz incelikleri, anlayışı insanlardan görmekte zorlanmaya neden olur. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Saat 11:35 Ay-Mars olumlu görünümüyle hem duygularınızı güçlendirerek size ışık katıyor hem de gün içindeki tüm işlerinizi hızlı biçimde bitirmenizde yardımcı oluyor. Hedefine kilitlenen kişinin kolaylıkla başarılı olacağını söyleyebiliriz. Yurtdışı, yolculuklar, ilişkiler ve kendinizi ifade etmeniz gayet kolay gözüküyor. Aslan burcunda, saat 23:36 itibariyle gerçekleşecek sondördün, çevreniz üzerinde etkili olmak, tanınmak, güçlü görünmek ihtiyacınızı yükseltiyor. Özel bir kişi olduğunuzu ve ayrıcalıklara sahip olmanızı gerektiğini düşünürsünüz. Çünkü yaptığınız işler başarılıdır ve insanlarla ilişkiniz olumludur. Fakat nedense, bunun parasal anlamda geri dönüşü istediğiniz gibi olmamaktadır. Aslında bunun sebebi, kendinizi çoğu zaman sanki hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş gibi göstermenizden kaynaklanabilir. Sondördün etkisi altında, iyi niyetli düşünmenin, çabalamanın, elinizden geldiğince herkese destek olmanın, size maddi ve manevi açıdan geri dönüşü olmadığını hissedebilirsiniz. Bu sıkıntı gergin tavırlarla dışa yansıtıldığı gibi, tam tersine hüzünlü bir şekilde geri çekilmenize de yol açabilir. Hatta nasıl davranmanız gerektiği konusunda çelişkiler yaşamanız bile mümkündür. Benim tavsiyem, birileri için kendinizden vazgeçmek yerine, içinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket etmeniz ve çıkarlarınızı ön plana almayı öğrenmenizdir. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek ve karamsar duygularınızın dağılmasına yardımcı olacak. Yazışmalar ve haberleşmeler hem eğlendirici olacak hem de yeni fikirler uyandıracak.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmış bazı tepkilerinizi yeniden güçlendirme zamanı. Hayatınızı şekillendirdiğiniz pratik konular yeniden gün yüzüne çıkabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi güçlendirebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek sizler için çok önemli. Eski partnerinizi böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az tanıdığınız insanların yanında cömert yönleriniz ortaya çıkacak. Önemli işlerinizi halledecek gücü kendinizde bulacaksınız. Arakadaşlarınıza vereceğiniz sözleri tutmalısınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken seyahate çıkmanızı öneririz.Hayatınızdaki temel değişiklikleri yapmak için cesaret dolu bir gün sizi bekler. Yurt dışında yaşayan biriyle duygusal bir bağ oluşturursunuz. Uzaklarla ilgili konular, eğitimler hareketlenir.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 45' 46" R
Ay
Koç
28° 51' 32" R
Merkür
Koç
20° 48' 46"
Venüs
Boğa
09° 02' 59"
Mars
Koç
04° 45' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 17"
Satürn
Balık
17° 07' 40"
Uranüs
Boğa
22° 43' 23"
Neptün
Balık
29° 05' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 18"
Lilith
Başak
24° 03' 45"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>