Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin etrafında fazla hoşlanmadığınız birileri var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazır görünüyorsunuz. Partnerinizin bu niyetinize olumsuz bakması sizi iyice bilememeli.

İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz. Bunu değerlendirme anlamında danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar niyetlerinden de emin olmanız gerekiyor.

Ekonomi konularında yetkin bulduğunuz dostlar, sizi yanlış yönlendirebilir. Daha bağımsız kararlar alabilmelisiniz. Çok sevindiğiniz para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

Gizlilik içinde onarmaya çalıştığınız kırgınlık nedeni olan sorun, gizliliğin dışına doğru çıkıyor. Bunu çabuklaştırmamanız halinde bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi geliştirdiğiniz problemlerle sorun yaşamamalısınız. Geleceğinizle ilgili kurduğunuz düşler sizi umut dolu, canlı biri yaparken, yapay sorunlarınızla gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Yapmayı hedeflediğiniz değişikliklere başlama gününüz çok yakın.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 06:39 itibariyle Mars ile mücadeleci görünüm oluşturan Ay, fiziksel enerjimizi yavaşlatır, başlarız kendimize yüklenmeye. Bir yandan çıkarlarımızı korumak gerekiyor diğer yandan başkaları ne der, kim ne düşünür diyerek hakkımız olanın da peşinden gidemiyoruz. Sırf uyum göstermek için kendimizden ödün veriyoruz. Saat 08:36 Ay-Neptün görünümü etkisi altında, parayı nasıl finanse edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Ailevi ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, sezgilerinizi inanılmaz ölçüde yükseltiyor. Özellikle para-ilişki-güvence konularında burnunuz gayet iyi koku alıyor. Kontrol etme dürtünüz bugün fazlasıyla yüksek. Size ait olanı kimseye yar etmeniz mümkün değil. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce bir çizgide yürümen gerekebilir. Sosyal ortamında konuşmaların ile dikkat çekiyorsun ancak dilin sivri olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir dönem olmakla birlikte çevrenizin sizi tanıştırdığı kişilerle geleceğe yönelik ilişkiler başlatabilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda acele kararlar almayın. Sabırlı davranmanız gereken konular söz konusu. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Gün içinde üstlerinizle ilişkileriniz de dikkatli olmalısınız. Finansal konularda fazla cesur davrandığınız için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek görünüyor. Harcamalarınız ve ödemelerinizde abartıdan uzak durmalısınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyen Venüs 12-14 Kasım tarihlerinde yönetici gezegeniniz Jüpiter ile 12. evinizde kavuşumda bulunacak.Gizli ilişkileri derinlemesine yaşayacağınız bir dönem olacak. Ayrıca arka planda deneyimleyeceğiniz tutkulu ve kalıcı bir beraberlik kalbinizdeki yerine yerleşir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 40' 14" R
Ay
Boğa
12° 34' 20" R
Merkür
Koç
21° 35' 32"
Venüs
Boğa
10° 12' 15"
Mars
Koç
05° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 30"
Satürn
Balık
17° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 46' 38"
Neptün
Balık
29° 07' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 21"
Lilith
Başak
24° 09' 59"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>